Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Imádja kutyáját és azt az örömöt és lelkesedést, amit az Ön családjába csempész, ezért biztos szeretne lenni abban, hogy mindig eleven, éber és tele van életerővel. A PURINA Friskies több mint 80 éve táplálja a boldog és életerős kutyák generációit. A PURINA állatorvosai és táplálkozási szakértői olyan teljes értékű és ízletes PURINA® FRISKIES® recepteket alkottak meg, melyek biztosítanak minden vitamint és tápanyagot kutyája számára, amelyekre szüksége van egy egészséges élethez. Ebből kifolyólag a Friskies® receptúrák hozzáadott mesterséges színezékek, ízesítő anyagok és tartósítószerek nélkül készülnek.

Imádja kutyáját és azt az örömöt és lelkesedést, amit az Ön családjába csempész, ezért biztos szeretne lenni abban, hogy mindig eleven, éber és tele van életerővel. A Purina® Friskies több mint 80 éve táplálja a boldog és életerős kutyák generációit. Több millió tálat töltünk meg eledelünkkel, és ez a bizalom komoly felelősséggel jár. Ebből kifolyólag a Friskies® receptúrák hozzáadott mesterséges színezékek, ízesítő anyagok és tartósítószerek nélkül készülnek. Így Ön továbbra is büszkén etetheti kutyáját a megszokott, ízletes eledellel. A Purina állatorvosai és táplálkozási szakértői olyan teljes értékű és ízletes Purina® Friskies® recepteket alkottak meg, melyek biztosítanak minden vitamint és tápanyagot kutyája számára, amelyekre szüksége van egy egészséges élethez.

Purina® Friskies® Vitafit™ támogatja kutyája egészségét, figyelje meg az életerő következő látható jeleit.

Segít a csillogó szemek, az éberség jelének támogatásában.
Támogatja a fényes szőrzetet és az egészséges bőrt.
Egészséges emésztés a minőségi összetevőknek köszönhetően.

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Teljes értékű állateledel kölyökkutyák számára. Csirkével és borsóval aszpikban.

Átlagos tápértékek

Analitikai összetevők:
Nedvességtartalom: 80%
Fehérje: 7,5%
Zsírtartalom: 3,4%
Nyershamu: 2,3%
Nyersrost: 0,2%
Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
NE/kg:
Vit A: 1600
Vit D₃: 150
Vit E: 22
mg/kg:
Vas(II)-szulfát monohidrát: Fe: 10,7
Vízmentes kalcium-jodát: I: 0,4
Réz-szulfát pentahidrát: Cu: 1,2
Mangán-szulfát monohidrát: Mn: 1,3
Cink-szulfát monohidrát: Zn: 20,5
Nátrium-szelenit: Se: 0,014
Technológiai adalékanyagok:
mg/kg:
Kasszia gumi: 2000
Tárolása A tasakot tárolja felbontás nélkül, száraz, hűvös helyen. A terméket tárolja száraz, hűvös helyen!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Hús és állati származékok (melyből 4% csirke), Gabonafélék, Hal és halszármazékok, Ásványi anyagok, Zöldségek (1,2% szárított borsó, mely 10,8% borsóval egyenértékű), Különféle cukrok.
Használati utasítások A kombinált etetési útmutatóban szereplő mennyiségek számítása a Purina® Friskies® Balance száraz eledel alapján történt.
Etetési útmutató:
Az etetési útmutatóban szereplő mennyiségek mérsékelt aktivitású kölyökkutyák igényeinek felelnek meg, normál környezeti hőmérséklet mellett. Eltérő egyedi igények esetén módosítsa az etetési mennyiséget annak érdekében, hogy kutyája megőrizze egészséges testsúlyát. A javasolt napi etetési mennyiséget két vagy több külön étkezésre ossza el. Mindig tegyen friss, tiszta vizet az eledel mellé!
Nettó mennyiség 400g
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
06 80 44 28 81
[email protected]
www.friskies.hu