Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Fördős Zé: Ünnepek Á-tól Zé-ig

Részletes termékadatok

Termék információk

Kiskarácsony, Nagy szakácskönyv!

Közelednek az ünnepek, de még nem jutott idő átgondolni milyen menü kerüljön az asztalra? A SPAR új Ünnepek Á-tól Zé-ig szakács könyve segít a téli ráhangolódásban, majd a megúszós receptekkel gyorsan, egyszerűen készíthetsz felejthetetlen ételeket családodnak. A Karácsonyi menü mellett a szilveszteri baráti összejövetelre és az újévi fogadalmaidhoz is találsz megfelelőt Fördős Zé 93 kipróbált családi receptjei között.

SPAR online shop rendelésed során rögzítsd profilodban a SuperShop kártyaszámodat, és tedd a kosaradba a Fördős Zé: Ünnepek Á-tól Zé-ig könyvet 7.290 Ft helyett 50% kedvezménnyel 3.639 Ft-ért.
Akciós ajánlatunk 2022. november 03. és december 24. között leadott megrendelések esetén vehető igénybe a SPAR online shopban házhozszállítás és a drive in szolgáltatás igénybevétele esetén.
A Fördős Zé: Ünnepek Á-tól Zé-ig könyvre vonatkozó kedvezmény más kuponkóddal vagy blokkvégösszeg-kedvezménnyel nem vonható össze. A kedvezmény igénybevétele után SuperShop pont nem kerül jóváírásra.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
2060 Bicske SPAR út 0326/1.
Vevőszolgálat:
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.
2060 Bicske SPAR út 0326/1.
FE05