Az ajándék kötényt – amennyiben vásárlásod az első 300-ba esik – nem szükséges a kosárba helyezned, azt automaikusan a rendelésedhez csomagoljuk!


A promóció ideje alatt, 2023. november 30. és december 27. között a vásárlónak együtt, egy vásárláson belül kell megvásárolnia legalább egy darab SPAR Fördős Zé – Okos receptek A-tól Zé-ig,valamint legalább egy darab SPAR Fördős Zé – Ünnepi receptek A-tól Zé-ig szakácskönyveket, valamint rendelkeznie kell az Online shop fiókban rögzített SuperShop kártyával.

A kuponkód a sikeres és befejezett, és átvett vásárlást követően, maximum 10 napon belül fog megérkezni emailben a regisztrált felhasználó email címére. 

A kedvezményre jogosító kuponkód a kiküldéstől számított két hétig érvényes, mellyel tetszőlegesen kiválasztott rendelésed esetén a vásárlás végösszegéből (melybe nem számít bele a göngyöleg díja, az áruházi átvétel díja, a házhozszállítás díja, a hűségpromóciós termékek ára) 3990 Ft azonnali blokkvégösszeg-kedvezményt biztosítunk a SPAR online shopban, egyösszegű, minimum 25.000 Ft vásárlási érték felett. Egy megrendeléshez egy kuponkód használható fel, és más kuponkóddal vagy blokkvégösszeg-kedvezménnyel nem vonható össze.