Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Finish Shine & Protect Citrom gépi öblítőszer 800 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Előfordul, hogy a mosogatógép a leghatékonyabb formulák esetében is nyomot hagy maga után és vizesen hagyja az edényeket. Ahhoz, hogy teljesen tisztává varázsoljuk, sokszor külön el kell törölni azokat. A Finish Rinse & Shine Aid még ragyogóbbá varázsolja edényeit és megelőzi a foltos száradást. A Finish gépi mosogatószerekkel együtt használva.

Kétszer hatékonyabb száradási eredmény, összehasonlítva a kizárólag Finish kapszulával történő mosogatással.

Egyéb információk

Finish a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegye.

Jellemzők

Foltos poharak?:
Gyorsítja a száradást
Foltmentes tisztaság
Nincs filmréteg
A csillogó ragyogásért
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Finish Shine and Protect gépi öblítőszer - Citrom.
FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Metil-kloroizothiazolinone és metil-isothiazolinone (3:1) keveréket tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szemvédő és védőkesztyű használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el, orvosi ellátást kell kérni. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% nemionos felületaktív anyagok, Tartósítószerek: metil-kloroizothiazolinone, metil-isothiazolinone, nátrium-szorbát, Illatszerek (limonén, hexilcinnamal), www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások Használati utasítás:
Rendszeresen ellenőrizze és töltse fel a mosogatógép öblítőszer tartályát a gyártó utasítása szerint.
Nettó mennyiség 0,8l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
FE06