Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Finish öblítő 5x Power Hatású és üvegvédő összetevője* még ragyogóbbá, szárazabbá** teszi az edényeket. Az optimális eredmény érdekében a többszörös hatású mosogatógép-tablettákkal együtt is használja! (*A Finish Shine és Protect mosogatószerekkel együtt használva véd az üveg korrodálódása ellen. **mint a mosogatószer önmagában). A vezető mosogatógép-gyártók ajánlásával.

Jellemzők

5X Power hatás
Leöblíti a lerakódásokat
Gyorsítja a száradást
Foltmentes tisztaság
Nincs filmréteg
Csillogóbb ragyogás
Gépi öblítőszer - Citrom
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetések:
Súlyos szemirritációt okoz. HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL A CÍMKÉN KÖZÖLT INFORMÁCIÓKAT. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni.

Allergiás reakciót válthat ki.
Tárolása Minőségét megőrzi: gyártástól számított 2 évig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb nemionos felületaktív anyag, Tartósítószer, Methylchloroisothiazolinone-t, methylisothiazolinone-t, potassiumsorbate-t, illatanyagot (limonene, hexylcinnamal) tartalmaz, 5-chloro-2-methyl-4-isithiazolin-3-one [EC no. 247-500-7] és 2-methyl-2H-isothaizol-3-one [EC no. 220-239-6] (3:1) keveréket tartalmaz.
Használati utasítások Használati utasítás:
Rendszeresen töltse fel az öblítőszer-adagolót.
Nettó mennyiség 0,8l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.
Vevőszolgálat:
Reckitt Benckiser Kft.
1113 Budapest
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36) 1 250 8399
Fax: (+36) 1 250 8398
[email protected]
www.rbeuroinfo.com