Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Finish Quantum Ultimate Citrom mosogatógép-tabletta 50 db

Részletes termékadatok

Termék információk

Folyékony Powerball: csillogó ragyogást biztosít. Gél: a hatékony zsíroldó gél a legmakacsabb szennyeződésekkel is szembeszáll. Por: előáztató és súroló por a rátapadt ételmaradék eltávolítására. Activblu Technology™: felerősíti az Ultimate tisztító hatást. Csomagolásmentes, biológiailag lebomló 100%-ban vízben oldódó bevonattal.

Egyéb információk

A Finish, Powerball, Activblu Technology és Finish Quantum a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegyei.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Finish Powerball Quantum Ultimate Citrom.
FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét.

KEZELJE ÉS TÁROLJA BIZTONSÁGOSAN. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Jól zárja vissza a fedelet. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz A.I.S.E. - Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki
Tárolása A Quantum Ultimate tabletták minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 15-30% nem ionos felületaktív anyagok, 5-15% oxigén alapú fehérítőszer, polikarboxilátok, fosztonátok, enzimek (szubtilizin, amiláz) és illatanyag komponenseket (geraniol, benzyl benzoate, limonene), www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások A tabletta só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26°e vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.

A legjobb száradás érdekében a Finish gépi öblítő használatát ajánljuk.

Használati utasítás
Csak száraz kézzel fogja meg. Ne szúrja ki, ne szakítsa szét vagy vágja ki. Használat után mindig zárja vissza a csomagot.
Nem kell kicsomagolni a tablettát, mivel mosogatás közben teljesen feloldódik.
Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a száraz adagoló tartályba.
Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba.
A legjobb eredmény érdekében használja 50/55°C-on vagy automata programon.
Nettó mennyiség 50db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Részletek:
www.finish.hu
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Részletek:
www.finish.hu
FE07