Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Egyéb információk

A Finish, Powerball és Quantum a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegyei.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Finish Quantum Powerball citrom illatú mosogatógép tabletta.
FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Szubtilizin-t tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.
Tárolása Használat után zárja vissza.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% oxigén alapú fehérítőszer, nem ionos felületaktív anyagok, <5% foszfonátok, Polikarboxilátok, Enzimek (szubtilizin, amiláz) és illatanyag komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások Használati utasítás
Csak száraz kézzel fogja meg.
Nem kell kicsomagolni a tablettát, mivel mosogatás alatt teljesen feloldódik.
Ne tegye a tablettát az evőeszköztartóba.
Mosogatásonként egy tablettát helyezzen be a száraz adagoló tartályba. A legjobb eredmény érdekében használja 50/55°C-on vagy automata programon.
A rövid programokhoz (30 perc) helyezze a tablettát a mosogatógép aljára.

A beépített só funkció lágy/közepesen kemény, max. 26°e (21°dH) keménységű vízben hatékony. Ha a víz nagyon kemény, használjon Finish gépi regeneráló sót. A legjobb eredmények eléréséhez használja az 50/55°C-os vagy automata programokat. Fertőtlenítő tartályokhoz megfelelő. A vízelvezető rendszereket nem károsítja. A csomagolás csak teljes kiürítés után hasznosítható újra! A legjobb szárítási eredményekhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk. A termék nem védi meg az edényeket a sérülésektől és nem javítja ki a sérült edényeket.
Nettó mennyiség 60db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
További információk a weboldalon: www.finish.hu/termekeink/mosogatoszerek
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
További információk a weboldalon: www.finish.hu/termekeink/mosogatoszerek