Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Finish Powerball Ultimate All in 1 Regular mosogatógép kapszula 30 db 387 g

Részletes termékadatok

Termék információk

Finish Ultimate All in 1 a makulátlanul tiszta és csillogó edényekért már az első használattól kezdve, minden alkalommal. Az Activelift Technology formulának köszönhetően hatékonyan távolítja el a legmakacsabb ételmaradékokat is akár 48 óra elteltével, előáztatás nélkül. A kapszula védi és tisztán tartja az üvegedényeket és evőeszközöket is, megőrizve csillogásukat minden mosogatás után. Kiváló teljesítményű kapszulánk, amely átlagosan 15%-kal kevesebb vegyi anyagot tartalmaz, mint a Finish Power tabletták.

Ajánlott:
Bosch, Gaggenau, Gorenje, Neff, Siemens, Smeg

Ne öblítse el az edényeit és takarítson meg értékes vizet! Hagyja, hogy a mosogatógépe és a Finish Ultimate All in 1 kapszula megtisztítsa az edényeit a legmakacsabb szennyeződésektől.

Olyan anyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megvédeni edényeit a korróziótól és opálosodástól. A termék nem véd a mechanikai sérülések ellen, és nem állítja helyre a sérült edényeket.

Egyéb információk

A Finish, Finish Ultimate és a Powerball a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegyei.

Jellemzők

Csomagolásmentes, biológiailag lebomló, 100%-ban vízben oldódó bevonattal
Biztonsági figyelmeztetések Finish Ultimate All in 1 Regular mosogatógép kapszula.
FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Bőrirritáló hatású. Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel.

UFI: GJ44-M0WM-U00F-2PXT A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz A.I.S.E. - Jól zárja vissza a tárolózacskót
Tárolása Használat után zárja vissza.
A kapszulák minőségének megőrzése érdekében, használat után mindig zárja vissza a csomagot és tárolja hőtől és nedvességtől védett helyen.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 15% vagy ennél több, de 30%-nál kevesebb nem ionos felületaktív anyagokat; 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb oxigén-alapú fehérítőszereket, polikarboxilátokat, foszfonátokat; enzimeket (szubtilizin, amiláz); illatszereket (Benzyl Benzoate, Geraniol) tartalmaz, www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások A kapszula só funkciója lágy/közepesen kemény és kemény vízben 26°e (21°dH) vízkeménységi fokig fejti ki hatását. Ha a víz nagyon kemény, akkor a jobb hatás érdekében adjon hozzá Finish vízlágyító sót.
A legjobb száradási eredményhez Finish Rinse Aid gépi öblítőszer használatát ajánljuk.

Használati utasítás:
1. Csak száraz kézzel nyúljon hozzá.
2. Ne tépje szét.
3. Ne csomagolja ki a kapszulát, mivel a mosás közben teljesen feloldódik.
4. Mosogatásonként egy kapszulát helyezzen be a Száraz adagoló tartályba.
5. Ne tegye a kapszulát az evőeszköztartóba.
6. A legjobb eredmény érdekében használja gazdaságos/eco vagy automata programon.
Nettó mennyiség 30db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Részletek: www.finish.hu
FE06