Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Finish gépi regeneráló só 1,5 kg

Részletes termékadatok

Termék információk

Vízkő a kemény víztől?
100%-kal hatékonyabb védelem a vízkőlerakódások ellen.**

A kemény víz a rejtett részeken vízkőlerakódásokat okoz, ami csökkenti a mosogatógép mosási teljesítményét. A Finish regeneráló só 100%-kal jobb mosogatógép-védelmet** nyújt a víz lágyításával, megakadályozva a vízkőlerakódások kialakulását a mosogatógépben. Eltávolítja a foltokat és vízfoltokat az edényekről és poharakról is. Fontos: A Finish regeneráló só 99%-os tisztaságú összetétele speciálisan a mosogatógépekhez van kialakítva. Más vízlágyítók olyan szennyeződéseket tartalmazhatnak, amelyek károsíthatják a mosogatógépet.

Ajánlott:
Bosch, Gaggenau, Gorenje, Grundig, Neff, Siemens, Smeg

**Kétszeres védelem a vízkőlerakódás ellen összehasonlítva csak Finish tabletta használatával történő mosogatással.
Biztonsági figyelmeztetések Finish Gépi Regeneráló Só.
Gyermekek elől elzárandó. Ne nyelje le. Ha terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Használati utasítás:
A gyártó utasításai szerint töltse meg a sótartó rekeszt a sóval. A lehető legjobb eredmények biztosítása érdekében rendszeresen ellenőrizze a só szintet, és töltse újra. Különösen ajánlott a kemény vizű területeken.
Nettó mennyiség 1,5kg
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610