Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Finish Classic tabletták előáztató funkcióval rendelkeznek, így a legmakacsabb szennyeződésekkel is elbánnak.

Egyéb információk

A Finish, a Powerball és a Quantum a Reckitt Benckiser bejegyzett védjegyei.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Finish Classic mosogatógép-tabletta.
FIGYELEM.
Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15% oxigén alapú fehérítőszerek, <5% polikarboxilátok, foszfonátok, nemionos felületaktív anyagok, Enzimek (szubtilizin, amiláz) és illatanyag komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások Használati utasítás:
Vegyen ki egy tablettát a csomagolásból és a legjobb eredmények eléréséhez helyezze az adagoló rekeszbe. Ha a tabletta nem illik a rekeszbe, további részletekért forduljon a mosogatógép gyártóhoz vagy olvassa el a használati útmutatót.
Használjon Finish regeneráló sót és Finish gépi öblítőszert. Fertőtlenítő tartályokhoz megfelelő.
Nettó mennyiség 57db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610,
További információk a weboldalon: www.finish.hu
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610,
További információk a weboldalon: www.finish.hu