Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A Finish 0% Power Gél a nagy erejű gélek tisztítási teljesítményének 100%-át biztosítja, emellett az alábbi összetevőktől mentes: hozzáadott foszfátoktól, tartósítószerektől és színezékektől.*
*A termék tartalmazhat foszfátokat és tartósítószereket.

Egyéb információk

Környezetbarát termék védjegy - EU Ecolabel: DK/0015/007
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Szubtilizint tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki. Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék csomagolását vagy címkéjét. Szembe ne kerüljön. Ha a termék szembe kerül, alaposan öblítse ki vízzel. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% polikarboxilátok, <5% nemionos felületaktív anyagok, <5% foszfonátok, Enzimek (szubtilizin, amiláz), www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások Használati útmutató:
Nyissa ki a flakont, és öntse be a gélt a mosogatógép adagolórekeszébe. Zárja be az adagolórekeszt, és válassza ki a mosogatóprogramot. A legjobb eredmények eléréséhez használja az 50/55°C vagy automata programokat. A beépített vízlágyító funkció lágy/közepesen kemény és maximum 26° keménységű vízben hatékony. Ha a víz keményebb, a teljesítmény fokozásához használja a Finish vízlágyító sót.

Adagolási javaslat:
Enyhén szennyezett edények: 20 ml
Átlagosan szennyezett edények: 25 ml
Nettó mennyiség 0,9l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113
Bocskai út 134-146,
tel.: (+36-1) 551-5610
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113
Bocskai út 134-146,
tel.: (+36-1) 551-5610