Olivás paradicsomragu grillezett rákkal

Olivás paradicsomragu grillezett rákkal
30 perc
közepes
Azok, akik szeretik a rákot mindenképpen próbálják ki ezt az előételt. Akik eddig nem kóstolták, itt az idő, hogy elkészítsék.
Hozzávalók
Előkészítés
A paradicsomokat leforrázzuk, héját lehúzzuk, húsát apró kockákra vágjuk. Az olívaolajjal meglocsoljuk, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük, végül a felaprított bazsalikomlevéllel és olajbogyóval összekeverjük. A rákot a felolvasztott vajon megpirítjuk, megsózzuk, megborsozzuk, a zúzott fokhagymával (2 gerezd) fűszerezzük. Tálalás előtt a kenyérszeleteket megpirítjuk, az olivás paradicsomraguval megrakjuk, majd a grillezett rákokat a tetejére halmozzuk.