Mustáros csirkemell grillezett újhagymával

Mustáros csirkemell grillezett újhagymával

45 perc nehéz
A hagyma grillezve igazán különleges ízvilággal kényezteti az ínyenceket. Tett már újhagymát a rácsra? Próbálja ki! A csirke mellett igazán jó helyen lesz.

Hozzávalók

Előkészítés

A csirkemelleket félbe vágjuk, a gyros fűszersót bedörzsöljük. A háromféle mustárt összekeverjük, majd a csirkére kenjük. A forró grillrácsot az olajjal megkenjük, a csirkéket ráfektetjük, és oldalanként 5-6 perc alatt megsütjük. Közben az újhagymát megtisztítjuk, a vastagabb szálakat hosszában félbevágjuk, majd a sülő csirke mellé rajuk. A kakukkfüvet fölaprítjuk és a sülő újhagymára szórjuk, az sem baj, ha csirkére is jut belőle. Amikor minden megsült, lapátkanállal tálra szedjük, a csirkét kissé ferdén fölszeleteljük és a grillezett újhagymával körítjük.
Összes recept