Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

További leírás

www.cleanright.eu

Jellemzők

Egy csík segít megvédeni*
Nedves felületre is tapad
Megelőzi a vízkő kialakulását*
Habzó tisztító hatás
Hosszan tartó csillogó hatás
Frissesség akár 4 héten át
*A Fresh Stick formula öblítésre aktiválódó védőréteget képez a WC-csésze felületén, mely segít megelőzni a vízkőlerakódást.
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetés:
Gyermekek kezébe nem kerülhet. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Lenyelés esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Figyeljen a gyermekekre, amikor a WC közelében tartózkodnak. Gyermekek számára kevésbé látható helyre helyezze fel a terméket. Használat után mosson kezet. Csak a WC csészében használható. Háziállatoktól távol tartandó. Tartsa meg a termék csomagolását a biztonsági előírások és a használati utasítás miatt. Szenzibilizáló anyagot (d-limonene) tartalmaz. Túlérzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% alifás szénhidrogének, 5-15% anionos felületaktív anyagok, 15-30% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, Iodopropynyl butylcarbamate, Limonene, Citral, Linalool.
Használati utasítások Használati utasítás:
1. Vegye ki a csíkot a zacskóból és az egyik oldalán húzza le a papír borítást.
2. Ügyeljen arra, hogy gyermekek számára nehezen észrevehető helyre helyezze fel a terméket. A másik oldalon lévő papír segítségével ragassza fel a csíkot (erősen odanyomva a széleinél) a WC pereme alá, ahol a víz öblíti azt.
3. Távolítsa el a papír másik oldalát is. Dobja a használt csomagolást a szemetesbe és alaposan mossa meg a kezét. Amikor a csík már teljesen feloldódott, távolítsa el a maradék darabokat és tisztítsa meg a WC csészét.
Nettó mennyiség 3db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36-1-224-8400
vevoszolgalat@scj.com
www.scjproducts.info