Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

5 in 1
Segít megelőzni a vízkő lerakódást. Folyamatosan frissít. Higiénikus használat. Minden öblítéssel tisztít. Akár 16 héten át tartó hatás.

Egyéb információk

A csomag nem tartalmazza az adagolót
72 ml (2 x 36 ml) e

Jellemzők

Öntapadó korong
Akár 16 héten át tartó hatás
Higiénikus használat
12 korong akár 16 héten át
Segít megelőzni a vízkő lerakódást
WC-öblítő korong utántöltő
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Duck® Fresh Discs™ 2 darabos WC-öblítő korong utántöltő Marine
Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.
Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címéjét. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni. LENYELÉS ESETÉN: Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kommunális hulladék. Mint minden háztartási tisztítószer esetében, kerülje a bőrrel való hosszan tartó érintkezést.
Figyeljen a gyermekekre, amikor a WC közelében tartózkodnak. Csak a WC csészében használja. Háziállatoktól távol tartandó.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők >30% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyagok, Linalool, Coumarin, Eugenol, (R)-p-mentha-1,8-diene, Citral.
Használati utasítások Használat után felkeltheti a gyermekek figyelmét. A gyermekek számára kevésbé látható helyen alkalmazza.
Olvassa el a csomagolás belső oldalán található használati utasítást.
Nettó mennyiség 0,07l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: [email protected]
www.scjohnson.com
www.scjproducts.info