Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az egyedi kialakításának köszönhetően a Duck Aqua Blue 4in1 WC-öblítő minden öblítésnél ugyanolyan mértékben színezi be a vizet.
1. Kékre színezi a vizet. 2. Tisztít és fényesít. 3. Segít megelőzni a vízkő lerakódását. 4. Friss illatot biztosít a WC-csészében egész nap.

További leírás

www.cleanright.eu
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Figyelmeztetés:
Bőrizgató hatású. Súlyos szemkárosodást okozhat. Ártalmas a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszantartó károsodást okozhat. Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. Gyermekek kezébe nem kerülhet. A bőrrel való érintkezés kerülendő. Kerülni kell a szembejutást. Ha az anyag bőrre kerül vízzel bőven azonnal le kell mosni. Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, az edényt/csomagolóburkolatot és a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Szem-/arcvédőt kell viselni. Csak a WC-kagylóban használja. Használat után mossa és szárítsa meg kezét. Mint más háztartási tisztítószerek esetében is, kerülni kell a bőrrel való hosszantartó érintkezést. Szenzibilizáló anyagot - limonént, pin-2(3)-ént - tartalmaz. Túlérzékeny személyeknél allergiás reakciót válthat ki.

Xi Irritatív.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% nemionos felületaktív anyag, >30% anionos felületaktív anyag, Illatanyag, Limonene.
Használati utasítások Használati utasítás:
Tekerje ki az akasztót, és helyezze a készüléket az öblítővíz közelébe.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36 1 224 8400
E-mail: vevoszolgalat@scj.com
www.scjproducts.info