Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.
Tárolása Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Cukor, Zselésítő anyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)), Sűrítő anyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), Stabilizátor (kálium-citrátok (E 330)).
Használati utasítások 1. A tasak tartalmát 2-3 csapott evőkanál cukorral egy edényben elkeverünk, és állandó keverés közben 250-300 ml vizet vagy gyümölcslevet adunk hozzá.
2. Folytonos keverés közben forrástól számítva 1 percig főzzük.
3. A zselét kb. 8-10 percig állni hagyjuk, miközben néhányszor megkeverjük.
4. Amikor az állaga kezd sűrűsödni, a bevonandó torta vagy sütemény közepétől kiindulva óvatosan a felületre csurgatjuk.

Tipp
• A főzőedényben megdermedt zselét melegítéssel ismét folyóssá tehetjük.
• Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóporral, nem ázik át olyan gyorsan a zselétől.
Nettó mennyiség 12g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.