Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dr. Oetker Muffin süteménypor 345 g

Részletes termékadatok

Jellemzők

További hozzávalók: tojás, napraforgóolaj, víz
12 db muffin papírral
Csokidarabokkal

Átlagos tápértékek

Elkészített termékben: 100 g Elkészített termékben: 1 darabban (kb. 49 g) Elkészített termékben: 1 darabban (kb. 49 g) %*
Energia: 1843 kJ 903 kJ
441 kcal 216 kcal 11
Zsír: 26 g 13 g 19
amelyből telített zsírsavak: 4,7 g 2,3 g 12
Szénhidrát: 46 g 22 g 8
amelyből cukrok: 24 g 12 g 13
Rost: 1,4 g 0,7 g
Fehérje: 5,9 g 2,9 g 6
Só: 0,67 g 0,33 g 6
A termékből 2 darab tojás (M-es), 125 ml napraforgóolaj és 75 ml víz hozzáadásával 12 darab sütemény készíthető.
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Tárolása Minőségét megőrzi a zárófedélen jelzett hónap végéig.
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők BÚZALISZT, Cukor, 14% csokoládédarabok (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, emulgeálószer (lecitinek)), BÚZAKEMÉNYÍTŐ, Dextróz, Térfogatnövelő szerek (difoszfátok, nátrium-karbonátok), Sűrítőanyagok (xantángumi, guargumi, nátrium-karboxi-metil-cellulóz), Rizskeményítő, Emulgeálószerek (zsírsavak poliglicerin észterei, zsírsavak mono- és digliceridjei), Aroma.
Allergének Tartalmazhat: TOJÁS, SZÓJA, TEJ, DIÓFÉLÉK.
Használati utasítások Muffin süteménypor kevert tészta csokoládédarabokkal 12 darab süteményhez

A doboz tartalma:
295 g süteménypor
50 g csokoládédarab
12 db papírforma

További hozzávalók:
2 db tojás (M-es)
125 ml napraforgóolaj
75 ml víz

1. Előkészítés:
A sütőt előmelegítjük. A papírformákat az előkészített tepsibe (kb. 35x40 cm) állítjuk.

2. Tészta elkészítése:
A csokoládédarabok felét félretesszük a díszítéshez. A süteményport és a maradék csokoládédarabokat egy keverőtálba öntjük. Hozzáadjuk a tojásokat, a napraforgóolajat és a vizet, majd kézi habverővel összedolgozzuk.

3. Sütés:
A tésztát azonnal, 2 evőkanál segítségével egyenletesen elosztjuk a papírformákban. Az előzőleg félretett csokoládédarabokkal megszórjuk a muffinok tetejét. A tepsit a sütő közepébe toljuk és a muffint megsütjük.

Alsó és felső sütés: kb. 180°C (előmelegítve)
Légkeveréses sütés: kb. 160°C (előmelegítve)
Sütési idő: kb. 20-25 perc
Kérjük, vegye figyelembe saját sütője tulajdonságait!

Tipp:
A muffinokat víz helyett akár tejjel is elkészítheti.
Nettó mennyiség 345g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu