Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Jellemzők

Tejszínhab állagának javítására
Habfixáló
Tárolása Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Cukor, Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)), Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341)).
Használati utasítások Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez.

1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.

Tipp
Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.
Nettó mennyiség 10g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.