Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Jellemzők

Tejszínhab állagának javítására

Előírt terméknév - Teljes termékmegnevezés

Habfixáló
Tárolása Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Cukor, Sűrítő anyag (dikeményítő-foszfát (E 1412)), Csomósodást gátló anyag (kalcium-foszfátok (E 341)).
Használati utasítások Habfixálópor 200 ml folyékony tejszínhez.

1. 200 ml hűtőben lehűtött tejszínt kevés porcukorral (vanillincukorral) kissé felverünk.
2. Ezután óvatosan hozzáadjuk a tasak tartalmát.
3. A habverést addig folytatjuk, amíg a hab a kívánt szilárdságot eléri.
4. Ezután a felvert tejszínhabot a szokásos módon használjuk fel.

Tipp
Ha a tortalapot töltés előtt megszórjuk habfixálóval, nem ázik át olyan gyorsan krémektől vagy zseléktől.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
Gyártóüzem:
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.