-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Speciális élelmiszerek
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dr. Oetker Expressz Tortazselé színtelen, cukrozott 50 g
Részletes termékadatok
Termék információk
A Dr. Oetker Expressz Tortazselével egyszerűen készíthetünk ragyogó zselés mázat. Az Expressz Tortazselét nem kell főzni: forró vízzel elkeverve, cukor hozzáadása nélkül máris a tortára csurgatható.Jellemzők
Főzés nélkül 1/2 perc alatt készElőírt terméknév - Teljes termékmegnevezés
Tortazselépor egy 24 cm átmérőjű torta bevonásához.Átlagos tápértékek
100 g elkészített termékben 250 ml vízzel elkészítve: | |||||
---|---|---|---|---|---|
Energia: | 275 kJ | ||||
65 kcal | |||||
Zsír: | 0,0 g | ||||
amelyből telített zsírsavak: | 0,0 g | ||||
Szénhidrát: | 16 g | ||||
amelyből cukrok: | 16 g | ||||
Fehérje: | 0,0 g | ||||
Só: | 0,01 g |
Tárolása
Száraz, hűvös helyen tartandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
96% cukor, Zselésítőanyagok (karragén (E 407), kálium-klorid (E 508)), Sűrítőanyag (szentjánoskenyérliszt (E 410)), Stabilizátor (kálium-citrátok (E 332)).
Használati utasítások
Elkészítés:
1. A tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük.
2. A 250-300 ml forrásban lévő vizet egy adagban hozzáadjuk, és kézi habverővel legalább fél percig simára keverjük.
3. A feloldódott tortazselét a torta közepétől kiindulva azonnal a gyümölcsre csurgatjuk, majd hagyjuk a mázat megszilárdulni.
Tipp
Ízlés szerint a tortazselét 250 ml forró víz és 50 ml gyümölcslé hozzáadásával is elkészíthetjük.
1. A tasak tartalmát egy keverőedénybe öntjük.
2. A 250-300 ml forrásban lévő vizet egy adagban hozzáadjuk, és kézi habverővel legalább fél percig simára keverjük.
3. A feloldódott tortazselét a torta közepétől kiindulva azonnal a gyümölcsre csurgatjuk, majd hagyjuk a mázat megszilárdulni.
Tipp
Ízlés szerint a tortazselét 250 ml forró víz és 50 ml gyümölcslé hozzáadásával is elkészíthetjük.
Nettó mennyiség
50g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Magyarország Élelmiszer Kft.
9241 Jánossomorja
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu