Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Dr. Oetker Eredeti Puding karamellás pudingpor 40 g

Részletes termékadatok

Átlagos tápértékek

Elkészített pudingban: 100 g Elkészített pudingban: 1 adagban kb. 144 g Elkészített pudingban: 1 adagban %*
Energia: 377 kJ 543 kJ
89 kcal 128 kcal 6
Zsír: 1,3 g 1,9 g 3
- amelyből telített zsírsavak: 0,9 g 1,2 g 6
Szénhidrát: 16 g 23 g 9
- amelyből cukrok: 10 g 15 g 17
Fehérje: 3,0 g 4,3 g 9
Só: 0,15 g 0,22 g 4
A termékből 500 ml (1,5%-os zsírtartalmú) tej és 35 g cukor hozzáadásával 4 adag készíthető.
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal).
Tárolása Minőségét megőrzi a tasakon jelzett hónap végéig.
Száraz, hűvös helyen tartandó!

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Kukoricakeményítő, 3,2% karamell-cukorszirup, Természetes aromák (TEJET tartalmaz), Maltodextrin, Étkezési só.
Allergének Tartalmazhat: GLUTÉN, TOJÁS.
Használati utasítások Hozzávalók:
Dr. Oetker karamellás pudingpor, 500 ml tej és 3-4 csapott evőkanál cukor.
(4 adag elkészítéséhez elegendő)

1. Kevés tejjel a pudingport és az ízlés szerint adagolt cukrot simára keverjük.
2. A maradék tejet felforraljuk, levesszük a tűzről és hozzáöntjük a csomómentesen elkevert pudingport.
3. Folyamatos keverés közben, alacsonyabb hőfokon, forrástól számítva még legalább 1 percig főzzük, amíg teljesen besűrűsödik. A pudingot hideg vízzel kiöblített formákba vagy tálkákba öntjük, kihűlés után tetszés szerint díszítve tálaljuk.

Receptjavaslat:
A pudingot készítsük el a receptleírás szerint és öntsük kiöblített formákba. Tálaláskor díszítsük a puding tetejét grillázzsal.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Forgalmazó címe:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Vevőszolgálat:
Dr. Oetker Kft.,
9241 Jánossomorja,
Franck u. 38-40.
Receptek, tippek, információk
Dr. Oetker Mesterkonyha
Tel.: 06-80-638-537 (OET-KER)
www.oetker.hu
FE05