-
Alapvetõ élelmiszerek
- Kávé és kakaó
- Tea
- Reggelizõ pelyhek
- Lekvár, méz és krémek
- Konzerv, üveges és dobozos termékek
- Csokoládé, édesség
- Kekszek, nápolyik és piskóták
- Rágcsálnivalók és snackek
- Fõzési alapanyagok
- Száraz bab, borsó, egyéb hüvelyesek
- Rizs és egyéb gabonafélék, tészták
- Ételszószok és mártások
- Instant ételalapok
- Otthoni sütés
- Nemzetközi konyha
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Részletes termékadatok
Egyéb információk
Gyártja: Darbo AG, 6135 Stans/AustriaRózsa sárgabarack extradzsem
Tárolása
Felbontás után hűtőben tárolandó!
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők
Rózsa sárgabarack, Cukor, Citromlé koncentrátum, Zselésítő anyag: pektin, Készült: 50 g rózsa sárgabarack/100 g felhasználásával. Összes cukortartalom: 58 g cukor/100 g.
Nettó mennyiség
450g