Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Jellemzők

3-irányú tartás
Segít megakadályozni az ételmaradékok műfogsor alá kerülését
Egész napos rögzítést biztosít
Biztonsági figyelmeztetések FIGYELMEZTETÉSEK:
Gyermekektől tartsa távol. Ha valamilyen allergiás reakciót vagy kellemetlen hatást tapasztal, azonnal hagyja abba a készítmény használatát.

FONTOS!
HASZNÁLAT ELŐTT OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT!
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
30
Összetevők Calcium/Sodium PVM/MA Copolymer, Petrolatum, Cellulose Gum, Paraffinum Liquidum, Propylparaben, Aroma, Cl 45430.
Használati utasítások Használati utasítás:
Naponta egyszer alkalmazza a biztonságos rögzítés érdekében. Először csak kis mennyiségű rögzítőkrémet használjon, mert ha túl sokat használ, akkor a rögzítőkrém a műfogsoron túlcsordulhat. Amennyiben ezt tapasztalja, a következő alkalommal használjon kevesebb rögzítőkrémet. Ha szükségét érzi, akkor használjon nagyobb mennyiségű rögzítőkrémet. A megfelelő mennyiség beállításához szükséges lehet néhány próba. Ha naponta többszöri használatot érez szükségesnek, akkor keresse fel fogorvosát.
A műfogsorrögzítő krém használata:
1. Tisztítsa és szárítsa meg a műfogsort. 2. Rövid csíkokban nyomja a krémet a műfogsorra ahogy az ábrán látható, ne túl közel a műfogsor széleihez. 3. Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt. 4. Illessze a helyére a műfogsort, tartsa erősen a helyén, majd harapjon rá néhány másodpercre, hogy rögzítse.
A műfogsor eltávolítása:
1. Öblítse ki a száját vízzel. 2. Lassan ide-oda mozgatva vegye ki a műfogsort. 3. A rögzítőkrém maradékot langyos víz és egy puha sörtéjű kefe segítségével távolítsa el a szájából és a műfogsorról. 4. A műfogsor alapos tisztításához a Corega Tabs műfogsortisztító tabletták használatát javasoljuk, majd öblítse le a műfogsort.
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1538 Budapest,
Pf. 586,
Tel.: +36 1 225 5800
www.corega.hu
Vevőszolgálat:
GlaxoSmithKline-Consumer Kft.
1538 Budapest,
Pf. 586,
Tel.: +36 1 225 5800
www.corega.hu