Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Termék jellemzők:
• kiváló konyhai zsíroldószer
• 100%-os kosz eltávolítás
• 100% csíkmentes ragyogás
• egyszerű szórófejes adagolás
• a narancs- és mandarinolaj erejével
• kellemes illatot áraszt

Márka bemutatás:
A Cif termékcsalád története Magyarországon a folyékony súrolószerek bevezetésével kezdődött több, mint 20 évvel ezelőtt. A hatékony, de a felülethez gyengéd súrolószer hamar meghódította, és hosszú évek óta vezeti a súrolópiacot. A Cif súrolókrémek nagy előnye, hogy a por állagú súrolókkal szemben kíméletesek a felületekhez és a nehezen eltávolítható szennyeződésekkel is könnyedén elbánnak. A súrolókrémet az évek alatt folyamatosan fejlesztettük, így hatása még erősebb lett. A súrolókrémek ereje ma már kényelmesen használható spray és törlőkendő formátumban is megtalálható.

Termék bemutatás:
Különleges, könnyű formulánk narancs- és mandarinolajat tartalmaz. Azonnal segít oldani a zsírfoltokat. Nyomában nem marad más, csak csillogóan tiszta felületek és kellemes, citrusos illat a konyhában. 100% zsíroldás, 100% csíkmentes ragyogás*
(*laboratóriumi tesztek alapján makacs konyhai szennyeződéseken). Szórófejes kialakításának köszönhetően egyszerű a kezelendő felületre jutattatni. Csupán pár törlés szükséges, és konyhája újra zsírmentes és ragyogóan tiszta lesz. A tűzhely és indukciós főzőlap tisztítására is alkalmas. A Cif-nél mi úgy gondoljuk, hogy egy csillogó és tiszta otthonban élvezetes igazán élni. Mindenki számára, minden nap szeretnénk megmutatni és megőrizni az otthonunkban lévő felületek szépségét. Ezért a Cif már 25 éve fejleszt olyan innovatív tisztítószereket, amelyek rongálás nélkül távolítják el a koszt, lenyűgöző eredményt biztosítva. Mi minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megismerhesse otthona valódi szépségét. Fürdőszobája tisztításához használja a Cif Power & Shine Vízkőoldó Spray-t.

Edukáció:
100% kosz eltávolítás, 100% csíkmentes ragyogás

Hogyan használd?
A maximális hatás érdekében fújja a megtisztítani kívánt felületre, hagyja hatni fél percig, majd törölje le.
Makacs szennyeződés esetén hagyja hatni néhány percig mielőtt letörli.

Jellemzők

100% biológiailag lebomló illatanyag
Természetes eredetű tisztító hatóanyag
Friss és üde illat
Tartsa meg ezt a flakont egy életen át!
Újrahasználható Cif ecorefill segítségével
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja festett vagy fa felületeken, anódkezelt alumíniumon, linóleumon és kezeletlen kő felületen. Alaposan öblítse le márvány, természetes kő, festett fém, vagy vitrokerámia felületen való használat után. Mindig hideg felületen használja. Ne használja készülékek feliratain és szimbólumain, és mindig kövesse a készülék kezelési útmutatóját. Új, vagy szokatlan felületek tisztítása előtt először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen.

CIF Power & Shine Konyhai zsíroldó spray
Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% nem ionos felületaktív anyag, Illatanyag, Limonene, Phenoxyethanol.
Használati utasítások Használati utasítás:
A gyönyörű eredmény érdekében fújja a felületre, hagyja hatni néhány másodpercig, majd törölje át egy száraz ronggyal. A makacs foltok eltávolításához hagyja hatni néhány percig, mielőtt áttörli a felületet.

1. Csavarja le a spray szórófejét, és töltse meg a flakont a jelzett vonalig (680 ml).
2. Csatlakoztassa az utántöltőt a flakon nyakához, és csavarja az óramutató járásával megegyezően kattanásig.
3. Amint az utántöltő kiürül, csavarja le, majd helyezze vissza a szórófejet. A termék használatra kész.

Újrahasznosítása előtt távolítsa el a fóliát.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Unilever Magyarország Kft.,
1138 Budapest,
Váci út 121-127.,
06 80 180 144
[email protected]
www.unilever.com
Vevőszolgálat:
Unilever Magyarország Kft.,
1138 Budapest,
Váci út 121-127.,
06 80 180 144
[email protected]
www.unilever.com