Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

100% szappanlerakódás és vízkőnyom eltávolítás*
100% csíkmentes ragyogás*

Alighogy befejezte a fürdőszoba takarítását, az élet már megy is tovább, és a vízcsepp foltok és szappanlerakódások nyomban megjelennek újra. Ezért fejlesztettünk ki egy különleges spray-t, ami nem csak csíkmentesen eltávolítja a vízkőfoltokat, hanem egyben víztaszítóvá is teszi a fürdőszobai felületeket. Segít megelőzni a víz-, vízkő- és szappanfoltok lerakódását, hogy fürdőszobája tovább maradhasson ragyogóan tiszta. 100% szappanlerakódas és vízkőnyom eltávolítás*, 100% csíkmentes ragyogás*.
*laboratóriumi teszt modell fürdőszobai szennyeződéseken

Jellemzők

Víz- és kosztaszító technológia
Fürdőszobai tisztító spray
Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

Benzisothiazolinone-t, tartalmaz. Allergiás reakciót válthat ki.
A por/köd belélegzése tilos.

FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja márvány, természetes kő, festett fa felületeken. Festett vagy új / szokatlan felületen való használat előtt próbálja ki egy kis, nem látható részen. Műanyag és alumínium felületről használat után alaposan öblítse le. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% nem ionos felületaktív anyagok, illatanyag, limonene, benzisothiazolinone.
Használati utasítások Használati útmutató:
A legjobb hatás érdekében permetezze a spray-t a megtisztítani kívánt felületre, hagyja hatni fél percig, majd öblítse le. Még ragyogóbb végeredményért törölje át a felületet egy száraz kendővel. Makacs szennyeződés esetén öblítés előtt pár percig hagyja hatni a szert.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Unilever Magyarország Kft.,
1138 Budapest,
Váci út 121-127.,
06 80 180 144,
info@unileverinfo.hu
www.unilever.com
Vevőszolgálat:
Unilever Magyarország Kft.,
1138 Budapest,
Váci út 121-127.,
06 80 180 144,
info@unileverinfo.hu
www.unilever.com