Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Cif Cleanboost Power + Shine konyhai zsíroldó spray 750 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

100% zsíroldás*

Cif Cleanboost™, egy úttörő formula, ami... Természetes eredetű tisztító hatóanyagot, 100% biológiailag lebomló illatanyagot tartalmaz, és biztonságosan használható étellel érintkező felületeken is. A flakon** pedig 50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz. A Cif Power + Shine konyhai zsíroldó spray hatékonyan eltávolítja a makacs szennyeződéseket, és ragyogóan tisztán tartja a konyhát. Erőteljes mélytisztító molekulái 100% zsíroldást* és csíkmentes ragyogást biztosítanak.
Az eredmény? Csillogó és tiszta felületek az egész házban.

*Laboratóriumi tesztek alapján makacs konyhai szennyeződéseken.
**A flakonnak a szórófej és a fólia nem a része.

Jellemzők

Használható étellel érintkező felületen
Természetes eredetű tisztító hatóanyag
Biztonsági figyelmeztetések FIGYELEM
Cif Power + Shine Konyhai zsíroldó spray.
Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Óvatos öblítés vízzel több percen keresztül. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: Orvosi ellátást kell kérni.

UFI VJN8-Y0N3-R00C-TTEV

Figyelmeztetés:
Ne használja festett vagy fa felületeken, anódkezelt alumíniumon, linóleumon és kezeletlen kő felületen. Alaposan öblítse le márvány, természetes kő, festett fém, vagy vitrokerámia felületen való használat után. Mindig hideg felületen használja. Ne használja készülékek feliratain és szimbólumain, és mindig kövesse a készülék kezelési útmutatóját. Új, vagy szokatlan felületek tisztítása előtt először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen. Amennyiben Cif Ecorefill utántöltővel újrahasználja a flakont, őrizze meg az utántöltő címkéjét. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% nem ionos felületaktív anyag, Illatanyag, Phenoxyethanol.
Használati utasítások Használati Utasítás:
Úgy fejlesszük tisztítószereinket, hogy azok kíméletlenek legyenek a szennyeződésekkel és kíméljék otthonát és a bolygót. Fújja a felületre, hagyja hatni néhány másodpercig, majd törölje át egy száraz ronggyal. A makacs foltok eltávolításához hagyja hatni néhány percig mielőtt áttörli a felületet.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.,
06 80 180 144,
[email protected]
www.unilever.com
Vevőszolgálat:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.,
06 80 180 144,
[email protected]
www.unilever.com
FE07