Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Cif Cleanboost Power + Shine fürdőszobai tisztító spray 750 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

100% szappan lerakódás és vízkőnyom eltávolítás

Cif Cleanboost™, egy úttörő formula, ami... 100% természetes eredetű vízkőoldó hatóanyagot, 100% biológiailag lebomló illatanyagot tartalmaz, és friss és üde illata van. A flakon** pedig 50% újrahasznosított műanyagot tartalmaz.
Cif Power+Shine Fürdőszobai tisztító spray. Úgy fejlesszük tisztítószereinket, hogy azok kíméletlenek legyenek a szennyeződésekkel és kíméljék otthonát és a bolygót.

*laboratóriumi teszt modell fürdőszobai szennyeződéseken
**A flakonnak a szórófej és a fólia nem a része

Jellemzők

100% vízkőnyom eltávolítás
100% természetes eredetű vízkőoldó hatóanyag
Biztonsági figyelmeztetések Figyelmeztetés:
Ne használja márvány, természetes kő, festett fa, anódkezelt alumínium és linóleum felületeken. Zománcon, festett felületeken, vagy új/szokatlan felületeken való használat előtt, először próbálja ki egy kis, nem feltűnő helyen. Alaposan öblítse le műanyagon, festett fémen és titán zománcos fürdőkádon való használat után. Amennyiben Cif Ecorefill utántöltővel újrahasználja a flakont, őrizze meg az utántöltő címkéjét. A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel!
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% nem ionos felületaktív anyagok, Illatanyag, Sodium benzoate.
Használati utasítások Használati utasítás:
Fújja a felületre, hagyja hatni néhánymásodpercig, majd törölje át egy száraz ronggyal. A makacs foltok eltávolításához hagyja hatni néhány percig mielőtt áttörli a felületet.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.,
06 80 180 144,
[email protected]
Vevőszolgálat:
Unilever Magyarország Kft.
1138 Budapest
Váci út 121-127.,
06 80 180 144,
[email protected]
www.unilever.com
FE08