Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Hatékony formulájával a Chemotox Légy- és Szúnyogirtó aeroszol zárt térben különböző rovarok azonnali irtására alkalmas (legyek, szúnyogok, stb.). Repülőrovar-irtó aeroszol zárt térben különböző rovarok azonnali irtására alkalmas (legyek, szúnyogok, stb.).

Chemotox Repülőrovar-irtó aeroszol:
- Másodperceken belül hat.
- Azonnali védelmet nyújt a szúnyogok és a legyek ellen.
- Tiszta, kellemes illatú.
- Az egész lakásban (konyha, hálószoba, fürdőszoba, pince) használható.

Egyéb információk

Hatóanyag:
0,35% tetrametrin, +0,125% d-fenotrin, +0,1% d-alletrin

III. forgalmazási kategóriájú szabadforgalmú rovarirtó szer.

Gyártja: S.C. Johnson Europlant B.V. (Mijdrecht, Hollandia)

OTH engedélyszám: JÜ-9920-5/2012

Jellemzők

Legyek és szúnyogok ellen
Bizonyított hatékonyság
Azonnali hatás
Kellemes illat
Biztonsági figyelmeztetések A biocid termékeket körültekintően használja. Olvassa el a termékinformációkat a csomagoláson és a kiegészítő információkat a termék használatára vonatkozóan.

Csak a használati utasításban foglaltaknak megfelelően, jól szellőztethető helyiségben alkalmazzuk. Ügyeljünk arra, hogy a permet evőeszközökre, gyermekjátékra és háziállatra ne kerüljön. Használatakor az élelmiszereket tegyük el, vagy takarjuk le. Az akváriumot, terráriumot, madárkalitkát takarjuk le, vagy vigyük ki a helyiségből. Az akvárium levegőztető berendezését kapcsoljuk ki. A permetet közvetlenül ne lélegezzük be, és ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe, nyálkahártyára ne kerüljön. Ha az anyag bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni.
Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni, és orvoshoz kell fordulni. Túlérzékeny egyének és kisgyerekek a termék használatakor ne tartózkodjanak a helyiségben.
Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó.
Figyelem!
Fokozottan tűzveszélyes! A készülékben túlnyomás uralkodik! Felnyitni, ütögetni, felszúrni, 50°C feletti hőmérsékletnek, napfénynek, sugárzó hő hatásának kitenni vagy tűzbe dobni még üres állapotában is tilos. Tilos nyílt lángra vagy bármilyen izzó anyagra permetezni! A készülék utántöltése tilos! Propán-bután hajtógázas! Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Gyújtóforrástól távol tartandó - Tilos a dohányzás! A keletkező permetet nem szabad belélegezni! Csatornába engedni nem szabad. Csak jól szellőztetett helyen használható. Csak a használati utasításnak megfelelően használja! Ne permetezze emberre vagy háziállatra. Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó.

F+ Fokozottan tűzveszélyes.
N Környezeti veszély.
Tárolása Élelmiszertől elkülönítve, gyermekek által hozzá nem férhető helyen tárolandó.
Élelmiszertől, italtól és takarmánytól távol tartandó.

Eredeti csomagolásban, fénytől védve, max. 50°C feletti hőmérsékletű helyen tárolva a gyártástól számítva 4 évig használható fel.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Maximum hőmérséklet (celsius)
50
Használati utasítások Használati utasítás:
Használat előtt a flakont jól fel kell rázni! Az ajtót, ablakot csukjuk be. Tartsuk a flakont szórófejjel felfelé, függőlegesen, és győződjünk meg, hogy a szórófej nem az arcunk felé fordul, majd - egy átlagos méretű (kb. 30 légm3-es) szobában - kb. 8-10 másodpercig, legyező mozdulattal permetezzük ki a helyiség légterébe az irtószert. A porlasztást a szoba közepén állva kezdjük, majd hátrálva haladjunk az ajtó felé, miközben a helyiség mind a négy sarka irányába juttassuk ki a ködpermetet. A falaktól, bútoroktól és a kárpitozott felületektől legalább 1 méter távolságra tartsuk a palackot. Hagyjuk el a helyiséget, zárjuk be az ajtaját 15 percre, majd ezt követően az ablakot kinyitva alaposan szellőztessünk ki.
Nettó mennyiség 0,3l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Vevőszolgálat:
S.C. Johnson Kft.
1124 Budapest
Apor Vilmos tér 6.
Tel.: +36-1-224-8400