Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Páramentesítő készülék 1 db páragyűjtő tablettával. Segít a helyiségekben az optimális páratartalom elérésében. Páramentesítő rendszere a teljes levegőáramlás révén páratlan hatékonysággal gyűjti össze a levegő felesleges nedvességtartalmát és csökkenti a kellemetlen szagokat. Egy készülék egy kb. 50 m³ (20 m²) nagyságú helyiségbe ideális. Működtetéséhez nincs szükség elektromos áramra. (Kb. 3 hónapig fejti ki hatását.) A lakás bármelyik helyiségében használható. Kizárólag az Aero 360° tablettával utántölthető.
Biztonsági figyelmeztetések Figyelem
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

Figyelem:
Az optimális légáramlás biztosításának érdekében a készüléket a faltól legalább 10 cm távolságra helyezze. Kerülje az összegyűjtött folyadék érintkezését érzékeny felületekkel (fémekkel, aranyozott, krómozott felületekkel, bőrrel, textillel, szőnyeggel vagy egyéb padlóburkolattal). Érintkezés esetén azonnal mossa le langyos vízzel!
Tárolása Minőségét megőrzi a gyártástól számított 24 hónapig. Gyártási dátumot lásd a csomagoláson nap/hó/év formátumban.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Hogyan működik?
1. Nyissa ki a készüléket a tetején lévő ¨OPEN¨ felirat megnyomásával
2. Nyissa ki az utántöltő tabletta fólia csomagolását. Kerülje a bőrrel való érintkezést.
3. Helyezze a tablettát a kék felével felfelé a készülék nyitott részén lévő tengelyre, majd zárja vissza a készüléket.
4. Ha a tabletta teljesen eltűnt, nyissa ki a kiöntőnyílást a készülék oldalán, azon keresztül öntse ki az összegyűjtött kék színű sós folyadékot a WC-be.
Nettó mennyiség 1Set
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest,
Dávid Ferenc u. 6.,
Tel.: 06 1 372 5555
internet: www.stoppara.hu,
e-mail: [email protected]
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest,
Dávid Ferenc u. 6.,
Tel.: 06 1 372 5555
internet: www.stoppara.hu,
e-mail: [email protected]