Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Fürdőszobai páramentesítő készülék 1 db páragyűjtő tablettával. Segít az optimális páratartalom elérésében a fürdőszobában. A készülék jellegzetes formája lehetővé teszi, hogy a tabletta a lehető legnagyobb felületen érintkezzen a levegővel, páramentesítő rendszere a teljes levegőáramlás révén páratlan hatékonysággal gyűjti össze a levegő felesleges nedvességtartalmát és csökkenti a kellemetlen szagokat. Praktikus diszkrét formájával, fehér színével és kerek formavilágával belesimul a fürdőszobai környezetbe. Működtetéséhez nincs szükség elektromos áramra. A készülék maximum 40 m³-es fürdőszobába alkalmas. Kizárólag az Aero 360° tablettával utántölthető.
Biztonsági figyelmeztetések Figyelem
Súlyos szemirritációt okoz. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Szemvédő/arcvédő használata kötelező. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni.

FIGYELEM:
Az optimális légáramlás biztosításának érdekében a készüléket a faltól legalább 10 cm távolságra helyezze. Kerülje az összegyűjtött folyadék érintkezését érzékeny felületekkel (fémekkel, aranyozott, krómozott felületekkel, bőrrel, textillel, szőnyeggel vagy egyéb padlóburkolattal). Érintkezés esetén azonnal mossa le langyos vízzel.
Tárolása Minőségét megőrzi: a dobozon látható gyártási dátumtól (NN/HH/ÉÉÉÉ - nap, hó, év) számított 24 hónapig.

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Hogyan működik
1. Nyomja be egyszerre a tető jobb és bal oldalán található ¨PUSH¨ gombot és emelje le a tetőt a készülékről.
2. Nyissa ki az utántöltő tabletta fólia csomagolását. Kerülje a bőrrel való érintkezést.
3. Helyezze a tablettát a kék oldalával lefelé a készülék tengelyére, majd tegye vissza a készülék tetejét. A tabletta most már kész arra, hogy a nedvességet sós oldattá alakítsa és gyűjtse a tartályba.
4. Amikor a tartályban a folyadékszint eléri a piros sávot, vegye le a tetőt, húzza ki a dugót és öntse a sós folyadékot a WC-be. Őrizze meg a csomagolást a termék teljes élettartama alatt!
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest,
Dávid Ferenc u. 6.,
Tel.: +36 1 372 5555,
www.stoppara.hu,
e-mail: [email protected]
Vevőszolgálat:
Henkel Magyarország Kft.
1113 Budapest,
Dávid Ferenc u. 6.,
Tel.: +36 1372 5555
www.stoppara.hu,
e-mail: [email protected]