Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Calgon 3in1 vízlágyító gél 750 ml

Részletes termékadatok

Termék információk

A Calgon 3in1 vízlágyító gél védelmet nyújt és tisztán tartja a mosógépet, ezáltal optimális mosási eredményeket érhet el minden alkalommal.

A Calgon gél lágyítja a vizet és megakadályozza a mosógép belsejében képződő potenciálisan károsító vízkőlerakódásokat, meghosszabbítva ezáltal a mosógép élettartamát, és megelőzve a kellemetlen szagok kialakulását. Tekintettel arra, hogy a Calgon vízlágyító termékek használata egy megelőző intézkedés, nem vízkő-eltávolítási megoldás, adja hozzá minden mosáshoz, hogy tisztán tartsa mosógépét, és megelőzze a vízkőlerakodást.

A Calgon megakadályozza az ásványi anyagok lerakódását a mosógép belső részeire. Ezáltal védelmet nyújt a fűtőelemnek. A Calgonnal tisztán tarthatja mosógépét, így minden alkalommal optimális mosási eredményt érhet el.

Jellemzők

A világ vezető mosógépgyártói által ajánlott
Biztonsági figyelmeztetések Figyelem.
Calgon 3in1 Vízlágyító Gél.
Veszélyes összetevők: metil-izotiazolinon. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Gyermekektől elzárva tartandó. Védőkesztyű használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő szappanos vízzel. SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés
folytatása. LENYELÉS ESETEN: rosszullét esetén azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők 5-15%: polikarboxilátok, <5% benzilisothiazolinone, methylisothiazolinone és illatanyag komponenseket tartalmaz, www.rbeuroinfo.com.
Használati utasítások Helyes adagolás:
1 kupak (50 ml) = közepesen kemény és kemény víz
1 + 2/3 kupak (83 ml) = nagyon kemény víz

Használja minden mosáshoz. A Calgon gélt tegye mosószere mellé az adagolófiók mosószer rekeszébe. Lágy vízhez javasolt mosószer mennyiséget adagoljon az adagolófiókba vagy a dobba. Minden ruhatípushoz használható.
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
Vevőszolgálat:
RB (Hygiene Home) Hungary Kft.
1113 Budapest,
Bocskai út 134-146.
Tel.: (+36-1) 551-5610
FE06