Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

A megfelelő megjelenés és kellemes illat jó közérzetet teremt. Mindez ott kezdődik, hogy ruháinknak a legjobb mosást nyújtjuk. Az Ariel Touch Of Lenor Fresh mosópor ideális megoldást kínál! Mélyen a szövetekbe hatolva eltávolítja a makacs foltokat, valamint megelőzi a beszáradásukat. Még a kellemetlen szagokkal (például izzadság- és testszaggal) járó foltokat is eltávolítja, a ruhákat pedig ragyogóan tisztává és illatossá varázsolja. Már 30°C-on kifejti hatását és egész napra friss, tiszta-illatot kölcsönöz a ruháknak. Menjen biztosra a mosásban minden alkalommal! Ruháinak extra frissessége és puhasága érdekében használjon a mosáshoz Lenor textilöblítőt, valamint Unstoppables illatgyöngyöket! Az Ariel Touch Of Lenor Fresh kapható még folyékony mosószer és mosókapszula formájában is.

Jellemzők

Kimagasló folteltávolító hatás már az első mosáskor
A mosópor gyorsan feloldódik anélkül, hogy nyomot hagyna a ruhákon
Egész napra friss, tiszta Lenor illatot kölcsönöz a ruháknak
Ragyogó tisztaság a fehér ruháknak 30°C-on
Segít eltávolítani a ruhákból a beszáradt foltokat
Használatával a szennyeződések kevésbé tapadnak meg, a foltok pedig nem száradnak be a ruhákon
Ruháit ragyogóan tisztává és illatossá varázsolja
Biztonsági figyelmeztetések Súlyos szemirritációt okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 1,5kg
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
(06-1) 4511256
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!