Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az Ambi Pur illatpárologtató utántöltő Odourclear technológiája révén folyamatosan szünteti meg a makacs és megrekedt szagokat, és akár 80 napon át könnyed, friss illatot áraszt (2-es fokozaton, napi 12 órás használat mellett). Fedezze fel a Japan Tatami illatát, illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi. Teremtsen otthonában a hangulatának megfelelő atmoszférát az Ambi Pur elektromos illatpárologtatók segítségével, melyek kiváló minőségű illatkompozíciók széles választékát kínálják. Valóban megszüntetik a szagokat, így Ön és vendégei megtapasztalhatják a valódi frissesség élményét. Az Ambi Pur elektromos illatpárologtató-utántöltő kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur készülékkel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával rendelkező Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur szövet- és légfrissítőt, valamint autóillatosító termékeket. 

Jellemzők

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő-utántöltő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs, állott szagokat
Könnyed és friss illatot hagy maga után akár 80 napon keresztül (2-es fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
Elektromos illatpárologtató készülék utántöltő (20 ml)
A Japan Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi
Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, könnyed, friss illatokra cserélve azokat
Kiváló minőségű illatanyagok széles választéka
Biztonsági figyelmeztetések Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszantartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. Ha bőrre kerül: Lemosás bő vízzel. Szembe kerülés esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Lenyelés esetén: Azonnal forduljon toxikológiai központhoz vagy orvoshoz. Tilos hánytatni. Hulladékba helyezése a helyi előírásoknak megfelelően történjen. Parfümérzékeny személyek csak kellő elővigyázatosság mellett használják a terméket. A légfrissítők használata nem helyettesíti a megfelelő higiéniát. Ne tegye ki erős ütésnek. Az illatpárologtató készülék hibás működése vagy sérülése esetén húzza ki a csatlakozóaljzatból. Az eszközt ne nyissa fel. Az eszközt a tisztításhoz húzza ki a konnektorból, majd száraz ruhával törölje át. Az információk későbbi visszakereshetőségéhez őrizze meg a csomagolást. Ne nyúljon az eszközhöz nedves kézzel és ne érjen hozzá fémtárggyal. Az üvegcsékbe ne töltsön más folyadékot. Az eszközt nem szabad letakarni vagy átfesteni. Ne helyezze polírozott, festett vagy műanyag felületekre, illetve azok közelébe. Ne használja szellőzetlen, zárt térben. A kiömlött folyadékot azonnal törölje fel.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 2db
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
3613821082
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!