Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Egy nem mindennapi módszer a szagok nélküli, kellemes illatú helyiségek megteremtésére: egyszerű, frissítő illattal bír és megszünteti a szagokat. Az Ambi Pur Fresh & Cool légfrissítő gél folyamatosan szabadítja fel a könnyed illatokat, semlegesíti a szagokat és akár 3-4 héten át frissen tartja a levegőt. Használata egyszerű, nem igényel konnektort vagy elemeket.

Jellemzők

Kényelmes, használata pedig egyszerű: nem kell hozzá konnektor vagy elem, nem piszkol
Tökéletesen alkalmazható a kisebb helyiségekben, például a fürdőszobában, a dolgozószobában vagy az előszobában
Semlegesíti és végleg megszünteti a makacs szagokat
Számos illatvariációban kapható
Biztonsági figyelmeztetések Gyermekek elől elzárandó. Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz. Fulladásveszély. Kis méretű golyókat tartalmaz. Ne érje közvetlen napfény, illetve ne tegye ki közvetlen hőhatásnak. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Használati utasítások Az extra frissesség érdekében használat előtt rázza fel! A konyhában keletkező étel, és a nappaliban megülő mindennapos szagok megszüntetéséhez próbálja ki az Ambi Pur illatgyertyát! Akár minden helyiségbe más-más illatvariánst választhat!
Nettó mennyiség 150g
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
3613821082
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!