Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Egy nem mindennapi módszer a szagok nélküli, kellemes illatú helyiségek megteremtésére: egyszerű, frissítő illattal bír és megszünteti a szagokat. Az Ambi Pur Eucalyptus & Lime légfrissítő gél folyamatosan szabadítja fel a könnyed illatokat, semlegesíti a szagokat és akár 3-4 héten át frissen tartja a levegőt. Használata egyszerű, nem igényel konnektort vagy elemeket.

Jellemzők

Kényelmes, használata pedig egyszerű: nem kell hozzá konnektor vagy elem, nem piszkol
Tökéletesen alkalmazható a kisebb helyiségekben, például a fürdőszobában, a dolgozószobában vagy az előszobában
Semlegesíti és végleg megszünteti a makacs szagokat
Számos illatvariációban kapható
Biztonsági figyelmeztetések FIGYELMEZTETÉS! Apró golyócskákat tartalmaz, ezért gyermekektől elzárva tartandó! Lenyelése esetén azonnal forduljon orvoshoz és mutassa meg neki a termék dobozát vagy csomagolását! Parfümérzékenységben szenvedők csak megfelelő körültekintés mellett használják a terméket! A légfrissítők használata nem pótolja a megfelelő higiénia eljárások alkalmazását.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% Polycarboxylates; Phenoxyethanol, Perfumes, Geraniol.
Használati utasítások Az extra frissesség érdekében használat előtt rázza fel! A konyhában keletkező étel, és a nappaliban megülő mindennapos szagok megszüntetéséhez próbálja ki az Ambi Pur illatgyertyát! Akár minden helyiségbe más-más illatvariánst választhat!
Nettó mennyiség 150g
Kapcsolat:
Gyártó címe:
Cosmint SPA
Via XXV Aprile 15
22077 Olgiate Comasco (Como) Italy
Vevőszolgálat:
Procter & Gamble KTT
Váci út 35
H-1134 Budapest
Hungary
3613821082
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!