Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ambi Pur Car Ocean Légfrissítő Kezdőkészlet 2 Db

Részletes termékadatok

Termék információk

Az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur megszünteti az autóban rekedt kellemetlen szagokat, és friss illatot hagy maga után akár 70 napon át. Az Ocean Mist illatot a finom óceáni pára ihlette, amely frissítővé varázsolja a napsütötte reggeleken tett tengerparti sétákat. A legtöbb autóillatosítóval szemben - melyek többnyire csupán elfedik a szagokat, - az Ambi Pur ténylegesen megszünteti azokat, és kellemesen friss illatot hagy maga után a gépjármű utasterében. Ez az apró és diszkrét, a gépjármű szellőzőrácsára könnyen felcsíptethető eszköz a különleges Odourclear technológiának köszönhetően még a legmakacsabb szagokat is megszünteti (amit például az ételek, háziállatok, dohányfüst vagy hulladékok okoznak), és felfrissíti az utastér levegőjét. Az illat intenzitása az eszköz oldalán található szabályozó segítségével állítható. Az Ambi Pur autóillatosító könnyen használható, működése nem igényel elemet vagy áramot. Akár 30 napon át tart, így Ön és utasai kellemes illatnak örvendhetnek. Próbálja ki az Odourclear technológiával ellátott Ambi Pur termékek széles választékát, többek között az Ambi Pur szövetfrissítőt, amely az autó kárpitjából távolítja el a szagokat. Otthonában pedig használja az Ambi Pur aeroszolos légfrissítőt, illetve a Small Spaces illatosítót. Próbálja ki a 3Volution elektromos illatpárologtató készülékeket is, amelyek akár 90 napon át szüntetik meg a szagokat.

Jellemzők

Az Ambi Pur légfrissítő Odourclear technológiája révén megszünteti a szagokat, és könnyed, friss illatot hagy maga után
A finom óceáni pára ihlette, amely frissítővé varázsolja a tengerparti sétákat
Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti az ételek, háziállatok, dohányfüst és hulladékok okozta makacs és megrekedt szagokat a gépjárműben
Kellemesen friss illatot hagy maga után
Minden egyes csíptetős légfrissítő akár 70 napon át tart
Könnyen felcsíptethető a gépjármű szellőzőrácsára. Állítható illatintenzitás a könnyed frissességért
Diszkrét és stílusos
Biztonsági figyelmeztetések Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Linalool, Tetramethylbicyclo-2-Heptene-2-Propionaldehyde, Geraniol, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Isolongifolanone, Dimethyl Heptenal, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Beta-N-Methyl Ionone, 3-(P-Cumenyl)Propionaldehyde, Beta-Pinene, Isoeugenol.
Nettó mennyiség 2db
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt1082 BudapestKisfaludy Street 38Hungary
FE08