Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla elektromos légfrissítő-utántöltő, 40ml

Részletes termékadatok

Termék információk

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő-utántöltő Odourclear technológiája révén folyamatosan szünteti meg a makacs és megrekedt szagokat, és akár 90 napon át könnyed, friss illatot áraszt (alacsony fokozaton, napi 12 órás használat esetén). A vanília krémes illata hívogató környezetet teremt. A kedvenc kávézóink hangulatát idéző illatban bámulatosan olvad össze a tejhab és a sűrű vanília aromája. Teremtsen otthonában a hangulatának megfelelő atmoszférát az Ambi Pur elektromos illatpárologtatók segítségével, melyek kiváló minőségű illatkompozíciók széles választékát kínálják. Valóban megszüntetik a szagokat, így Ön és vendégei megtapasztalhatják a valódi frissesség élményét. Az Ambi Pur elektromos légfrissítő-utántöltő kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur készülékkel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával rendelkező Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur szövet- és légfrissítőt, valamint autóillatosító termékeket.

Jellemzők

Az Ambi Pur elektromos légfrissítő-utántöltő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacs, állott szagokat
Könnyed és friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül (alacsony fokozaton, napi 12 órás használat esetén)
Elektromos légfrissítő-utántöltő (2x20 ml)
Ebben az illatban bámulatosan olvad össze a tejhab és a sűrű vanília aromája
Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, könnyed, friss illatokra cserélve azokat
Kiváló minőségű illatanyagok széles választéka
Biztonsági figyelmeztetések Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. A készüléket ne érje erős ütés. Ha a párologtató készülék elromlik vagy megsérül, húzza ki a konnektorból. Ne távolítsa el a készülék burkolatát. Ne helyezze polírozott, festett, vagy műanyag felületekre illetve annak közelébe. Tisztításhoz húzza ki a készüléket a konnektorból és használjon száraz törlőkendőt. Ne érjen hozzá vizes kézzel, vagy fémtárggyal. A kiömlött folyadékot azonnal törölje fel. Az üvegtartályokba ne töltsön más folyadékot. A párologtatót ne takarja le és ne fesse le. A készüléket ne használja zárt térben. Éjszakára távolítsa el a konnektorból és tárolja állított helyzetben. Rendszeresen ellenőrizze a készüléket. Mivel a készülék hőt termel, normál működés közben kissé felmelegedhet. A készülék túlmelegedése, a megszokottnál erősebb szagok, vagy füst esetén azonnal távolítsa el a konnektorból. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. Használat után alaposan szellőztesse ki a helyiséget.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Linalool, Linalyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Limonene, Geranyl Acetate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Dimethyl Heptenal, Cyclamen Aldehyde, Lauraldehyde, Benzyl Salicylate, Hexyl Salicylate, Heliotropine, Eugenol, Citronellol, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Ethyl Methylphenylglycidate, Allyl Cyclohexylpropionate, Methyl-Methylcyclohexenyl-Heptadiene, Rose Ketone-4, 4-Dimethylmethylenecyclohexyl-Butan-2-One, Coumarin, Delta-Damascone, Cedrol Methyl Ether, Citral, Isoeugenol.
Nettó mennyiség 2db
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt1082 BudapestKisfaludy Street 38Hungary
FE01