Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az Ambi Pur 3Volution Moonlight Vanilla folyamatosan szünteti meg a kellemetlen szagokat és váltogatja a 3 egymást kiegészítő illatot, így a frissesség mindig érezhető. Akár 90 napon át tart (alacsony fokozaton, napi 12 órás használat esetén). Fedezze fel a kettős hatású Moonlight Vanilla szépségét (az alaptermékekhez képest): Messzebbről érezhető, intenzív illat, amely betölti a helyiséget. A vanília krémes illata hívogató környezetet teremt. A kávézók hangulatát idéző illatban bámulatosan olvad össze a meleg, habos tej és a vanília gazdag aromája. Engedje, hogy körbeölelje érzékeit a megnyugvás tiszta és gyengéd illata! Az általános illatpárologtató készülékek esetében orrunk gyorsan hozzászokik az illatokhoz, melyeket egy idő után már nem érzünk. Az Ambi Pur 3Volution folyamatosan megújuló frissességet kínál, miközben 45 percenként automatikusan váltogatja a 3 egymást kiegészítő, kiváló minőségű illatot. Az Ambi Pur 3Volution utántöltő kizárólag az Ambi Pur 3Volution elektromos diffúzorral használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. A 3Volution lehetővé teszi az illatintenzitás szabályozását, így bármikor segít megteremteni a hangulatához illő környezetet.

Jellemzők

Folyamatosan távolítja el a kellemetlen szagokat, és a 3 egymást kiegészítő illatot váltogatva teremt észrevehető frissességet
Akár 90 napon át tart (alacsony fokozaton, napi 12 órás használat esetén)
Moonlight Vanilla kettős hatással: messzebbről érezhető, intenzív illat
Ebben az illatban bámulatosan olvad össze a meleg, habos tej és a vanília gazdag aromája
A 3Volution Odourclear technológiája révén folyamatosan távolítja el a kellemetlen szagokat, miközben könnyed, friss illatot hagy maga után
A 3Volution 45 percenként váltogatja az egymást kiegészítő illatokat, így a frissesség mindig érezhető
Biztonsági figyelmeztetések Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. Fontos biztonsági figyelmeztetés: A készüléket ne érje erős ütés. Ha a párologtató készülék elromlik vagy megsérül, húzza ki a konnektorból. Ne távolítsa el a készülék burkolatát. Ne helyezze polírozott, festett, vagy műanyag felületekre illetve annak közelébe. Tisztításhoz húzza ki a készüléket a konnektorból és használjon száraz törlőkendőt. Ne érjen hozzá vizes kézzel, vagy fémtárggyal. A kiömlött folyadékot azonnal törölje fel. Az üvegtartályokba ne töltsön más folyadékot. A párologtatót ne takarja le és ne fesse le. A készüléket ne használja zárt térben. Éjszakára távolítsa el a konnektorból és tárolja állított helyzetben. Rendszeresen ellenőrizze a készüléket. Mivel a készülék hőt termel normál, működés közben kissé felmelegedhet. Egyszerre villógó fények vagy a készülék túlmelegedése vagy a megszokottnál erősebb szagok vagy füst esetén azonnal távolítsa el a konnektorból. Az illatokra érzékeny vásárlók használják kellő elővigyázatossággal a terméket. Használat után alaposan szellőztesse ki a helyiséget.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők Linalool, 4-Tert-Butylcyclohexyl Acetate, Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Methylenedioxyphenyl Methylpropanal, Limonene, Geranyl Acetate, Alpha-Isomethyl Ionone, Hydroxycitronellal, Amyl Cinnamal, Cyclamen Aldehyde, Dimethyl Heptenal, 2,4-Dimethyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hexyl Salicylate, 2,2,6-Trimethyl-A-Propylcyclohexanepropanol, Pentamethylheptenone, Citronellol, Methylcyclopentadecenone, Beta-N-Methyl Ionone, Allyl Cyclohexylpropionate, Rose Ketone-4, Scentenal, Delta-Damascone, Eugenol, Methyl Octine Carbonate.
Nettó mennyiség 2db
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
3613821082
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!