Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Termék információk

Az Ambi Pur 3Volution illatpárologtató-utántöltő Odourclear technológiája révén folyamatosan szünteti meg a makacs és megrekedt szagokat, és akár 90 napon át könnyed, friss illatot áraszt (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett). A Japan Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi. Engedjen a könnyed illat csábításának és teremtse meg a boldogság hangulatát otthonában. Az átlagos illatosítók esetében gyorsan hozzászokunk a körülöttünk lévő illatokhoz, így bizonyos idő elteltével már nem is érezzük azokat. Az Ambi Pur 3Volution illatpárologtató készülék úgy oldja meg ezt a problémát, hogy 45 percenként automatikusan váltogatja a 3 egymást kiegészítő, kiváló minőségű illatot, így folyamatosan a frissesség érzését nyújtja. Az Ambi Pur 3Volution utántöltő kizárólag a külön megvásárolható Ambi Pur 3Volution elektromos illatpárologtató készülékkel használható, amely frissességgel és kellemes illattal tölti meg otthonát a hét minden napján. Az azonnali frissesség elérése érdekében próbálja ki az Odourclear technológiával rendelkező Ambi Pur termékek széles választékát, az Ambi Pur szövetfrissítőt, légfrissítőt és autóillatosító termékeket.

Jellemzők

Az Ambi Pur 3Volution légfrissítő-utántöltő Odourclear technológiája révén megszünteti a makacsul és megrekedt szagokat
Kellemesen friss illatot hagy maga után akár 90 napon keresztül (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
3Volution utántöltő illatpárologtató készülékhez
A Japan Tatami illat a felkelő nap országába repít, és a természet csodás harmóniáját, valamint a tiszta és friss levegőt idézi
Nem elfedi, hanem ténylegesen megszünteti a makacs és megrekedt szagokat, valamint kellemesen friss illatot hagy maga után
Használja együtt az Ambi Pur 3Volution készülékkel Minden egyes utántöltő akár 90 napon át tart (minimális fokozaton, napi 12 órás használat mellett)
Három 45 percenként váltakozó illat, hogy a frissesség mindig észrevehető legyen Állítható illatintenzitás
Kiváló minőségű illatanyagok széles választéka
Biztonsági figyelmeztetések Bőrirritáló hatású. Súlyos szemirritációt okoz. Allergiás bőrreakciót válthat ki. Mérgező a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembe jutást. Védőkesztyű használata kötelező. HA BŐRRE KERÜL: lemosás bő vízzel. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. LENYELÉS ESETÉN: azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ/orvoshoz. TILOS hánytatni. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: kérjük használja a lakóhelyén működő hulladékgyűjtési rendszert.
Tárolása
Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Nettó mennyiség 1db
Kapcsolat:
Vevőszolgálat:
P&G Hungary Kkt
1082 Budapest
Kisfaludy Street 38
Hungary
3613821082
Kérdései vannak? Hívjon minket, vagy küldjön e-mailt!