Whisky


 

Az igazi minőségi italok kedvelői mind rátaláltak már a kedvenc whisky-jükre. Itt az idő, hogy te is megtedd! Ebben lesz segítségedre a SPAR online shop széles választéka, ahol a közkedvelt skót, ír és amerikai márkák mellett néhány igazi különlegességet is megtalálsz!

 

 

Vodka

 

Összejövetel a haverokkal, egy jóízű koccintás vagy aperitif az ebéd előtt, ehhez tökéletes egy kupica minőségi vodka, amiből most rengeteg különböző márkát, valamint ízesített és klasszikus fajtákat is megtalálsz a SPAR online shop választékában.


 

Rum

 

 

Ha szeretnéd megidézni a karibi éjszakák hangulatát, ahhoz a legjobb, ha felhajtasz egy pohár rumot. Tisztán, jéggel vagy koktélként is mindig jóleső érzés apránként elkortyolgatni. A SPAR online shop most minőségi, prémium rumok egész tárházával vár.

 

Gin

 

 

Örök klasszikus a gin-tonik, ami egyszerűen képtelen kimenni a divatból és ez jól is van így. Ma már a ginekből hihetetlenül sokféle létezik, szerencsére ez a SPAR online shop ginválasztékára is ugyanúgy igaz. Tárazz be belőlük a forró nyári estékhez!

 

 

Brandy és cognac

 

 

A whiskyhez hasonló ízvilág, mégis teljesen más a cognac, a brandy vagy éppen az armagnac. Ha még nem kóstoltad, azért, ha pedig kedveled, akkor azért érdemes átnézned az online shop kínálatát, mert nálunk rengeteg különböző minőségi brandy, cognac vagy éppen armagnac várja, hogy tölts belőlük egy pohárral!

 

 

Pezsgő


Mindig van mire koccintani egy pohár pezsgővel! Akár személyes sikerre, akár egy családi ünnepre, a SPAR online shop széles választékában még a valódi buborékszakértők is megtalálják

kedvenceiket!


 

Bor


Vörös, fehér, rozé vagy valami kellemes desszertbor? A SPAR online shop széles választékából te is feltöltheted boros polcodat, pincédet minőségi hazai és külföldi italokkal!