Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Részletes termékadatok

Biztonsági figyelmeztetések Használat előtt olvassa el, használat közben pedig tartsa be a termék használati útmutatóját és a figyelmeztetéseket.

VÉDŐINTÉZKEDÉSEK A HASZNÁLAT SORÁN:
Ne hagyja a terméket 10 percnél hosszabb ideig hatni. Ne használja márványon, mészkövön, régi öntöttvas fürdőkádon vagy sérült zománcon. Kétség esetén először egy kis felületen próbálja ki. Ne permetezze a szeme és az arca irányába.

Háztartási tisztítószer
Tartalmaz: Lactic Acid, Cocamidopropyl Betaine
Súlyos szemkárosodást okoz. Bőrirritáló hatású. Gyermekektől elzárva tartandó. SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Azonnal forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. HA BŐRRE KERÜL: Lemosás bő vízzel. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Kizárólag jól szellőző helyiségben használható! Ne keverje fehérítővel, veszélyes gázok szabadulhatnak fel (klór). A.I.S.E. - Gyermekek elől elzárandó. A.I.S.E. - Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül a szembe jutna, mossa ki bő vízzel! A.I.S.E. - Ne nyelje le. Ha a terméket véletlenül lenyelné, sürgősen forduljon orvoshoz
Tárolása Minőségét megőrzi: a gyártástól számított 2 évig (lásd a flakonon).

Tárolási típus
Szobahőmérsékletű
Összetevők <5% amfoter felületaktív anyagok, Illatanyagok, Lactic acid.
Használati utasítások Használati utasítás:
Permetezze a felületre, és törölje le nedves ruhával
Nettó mennyiség 0,75l
Kapcsolat:
Forgalmazó címe:
Colgate-Palmolive Kft.,
1117 Budapest,
Hauszmann Alajos utca 3/A
Tel: 06 80-180-261
www.colgatepalmolive.com
Vevőszolgálat:
Colgate-Palmolive Kft.,
1117 Budapest,
Hauszmann Alajos utca 3/A
Tel: 06 80-180-261
www.colgatepalmolive.com