Kedves Vásárlónk!

 

Maxold ki az élményt!


Legújabb hűségpromóciónkban KTM kerékpár kiegészítőket kínálunk: kulacsot, kulacstartót, fejvédőket, pumpákat stb., amelyek használatával mindennapi, vagy szabadidős kerékpározás még professzionálisabbá válhat. Ezenfelül egy különleges ajánlattal is készültünk a Hervis áruházakkal együttműködve: az összegyűjtött hűségpontokat lehetőséged van KTM kerékpárra is beváltani.  

A KTM márka Ausztria legnagyobb kerékpárgyártója, történelme 1964-re nyúlik vissza: ekkor gyártották az első kerékpárt. A vállalat lépésről lépésre globális és igen meghatározó szereplővé nőtte ki magát. A műszakilag magasan képzett munkaerő és az innovatív befektetések tették sikeressé a céget. Az első elektromos kerékpárt 1994-ben, az első mountain bike-ot pedig 2009-ben gyártották. Szakértelmük a versenyzés szeretetében és a folyamatos technikai fejlesztésekben rejlik, élen járnak a sportolók, csapatok szponzorálásban is. 

A kerékpározás napjainkban a reneszánszát éli, köszönhetően a szervezetre gyakorolt pozitív egészségügyi hatásának, az autózáshoz viszonyított kedvezőbb árának, illetve a környezetünk megóvásáért, a levegő minőségéért, érzett felelősségnek.

 

 

 

 

 

Pontgyűjtés: 

Minden elköltött 1.000 Ft után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz 2024. 02. 29. és 2024. 05. 15. között.  

Pontbeváltás: 

 2024. 02. 29. és 2024. 05. 18. között az árukészlet erejéig. 

 

 

 

 

Így tudod beváltani az összegyűjtött hűségpontjaidat, és kedvezményesen megvásárolni KTM termékeket a SPAR online shopban:  

Bizonyosdj meg róla, hogy mind a 20 db hűségpontot beragasztottad a gyűjtőfüzetedbe.   

Add hozzá a kosaradhoz a megvásárolni kívánt KTM terméket.  

A rendelés véglegesítésekor, a "Fizetés" szakaszban, a "Promóciós kód" mezőbe írd be a pontgyűjtőfüzeted alján található vonalkód alatti számsort (szóközök nélkül)  

Majd kattints a piros "nyíl" ikonra.  

Ezennel sikeresen érvényesítetted a hűségpontjaidat és jogosult leszel hűségakcióban meghatározott kedvezményes áron megvásárolni a kiválasztott KTM terméket.  

  AZONBAN, ha az átadást végző kolléga a hűségpont gyűjtőfüzet ellenőrzése során azt tapasztalja, hogy a vásárlónak a 20 db hűségpont mégsem áll rendelkezésére, akkor a KTM termék kedvezményes árú megvásárlása nem lehetséges. 

 

 

 

 

A hűségpontjaidat lehetőséged nyílik beváltani  áruházi átvétel, valamint  házhozszállítás esetén is! 

 

 

 

 

 

 

további részletek: spar.hu 

 

FE07