Segítünk megtenni az első lépést a kényelmes online bevásárlás világába!

 

 

Regisztrálj most a SPAR online shopba és tedd zsebre a 2000 Ft értékű kuponodat, amelyet az első, minimum 10.000 Ft értékű rendelésednél fel is használhatsz!

 

 

Fedezd fel a SPAR minőséget online is!

 


Kattints ide a regisztrációhoz, és élvezd a kedvezményes online bevásárlást!

 Fontos! A regisztrációt követően érkezni fog egy megerősítő email, amelyben véglegesítheted a regisztrációdat. A sikeres megerősítés után küldött újabb email-ben fogod megtalálni a kuponkódodat, amelyet akár be is válthatsz a következő, minimum 10.000 Ft összértékű online rendelésed alkalmával!

 


Ne felejtsd ellenőrizni a promóciók vagy SPAM mappát sem, mert lehet, hogy oda fog érkezni a levél!

 

 

 

*A promócióban a 2022. július 7. után regisztrált felhasználók vesznek részt. A kuponkód a sikeres regisztráció megerősítését követően fog megérkezni emailben a beregisztrált felhasználó email címére. A kedvezményre jogosító kuponkód használatával a regisztrációdat követő 7 napon belül elküldött vagy ezeken a napokon módosított rendelés esetén a vásárlás végösszegéből (melybe nem számít bele a göngyöleg díja, az áruházi átvétel díja, a házhozszállítás díja, a hűségpromóciós termékek ára, a korábbi hatósági áras termékek vételára és Fördős Zé szakácskönyvek vételára) 2000 Ft azonnali blokkvégösszeg-kedvezményt biztosítunk a SPAR online shopban, egyösszegű, minimum 10.000 Ft vásárlási érték felett. A kupon csak az első rendelésre érvényes. Egy megrendeléshez egy kuponkód használható fel, és más kuponkóddal vagy blokkvégösszeg-kedvezménnyel nem vonható össze. 

 

 

 


FE08