Hogy mitől lehet okos egy recept?

Biztos nem attól, hogy bonyolult matematikai egyenleteket old meg, vagy azért, mert a mesterséges intelligencia főzi meg helyetted a kaját, ellenben pénztárcabarát, energiahatékony, nem kell spéci alapanyagokat beszerezned hozzá, és főleg nem kell órákon át a konyhában szobroznod miatta.

De ha éppen csak egy mikród vagy egyetlen serpenyőd van, esetleg te vagy a maradékmentés bajnoka, akkor is találsz ötleteket ebben a könyvben.

Promócióink

40% kedvezmény kasszakuponnal

Vásárolj 6.000 Ft felett, hogy tiéd legyen a kedvezménykupon!

Kuponkiadás: 2023. szeptember 14. – 2024. január 03.
Kuponbeváltás: 2023. szeptember 14. – 2024. január 10. között az árukészlet erejéig!

Ajánlatunk SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben érvényes, az OMV SPAR express és DESPAR üzleteinkben nem érvényes! Vásárolj egy összegben legalább 6.000 Ft felett a promócióban résztvevő üzletek egyikében, és a kasszánál 1 db kedvezménykupont adunk. A 40%-os kedvezménykuponnal kizárólag 1 db Okos receptek Á-tól Zé-ig könyv vásárolható meg. A kupon más kedvezménnyel vagy a termék árát csökkentő egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponnal megvásárolt könyv után SuperShop pont nem kerül felírásra. Kizárólag sérülésmentes, eredeti kupont áll módunkban beváltani, annak bármilyen típusú sokszorosítása tilos! A kedvezménykupon-ajánlat a SPAR Online shopban és a drive-in szolgáltatásban nem érvényes!
*A kép illusztráció.

51% kedvezmény MySPAR kuponnal

Érvényesség: 2023. szeptember 14. – 2024. január 10.

Töltsd le a MySPAR applikációt, regisztráld a SuperShop kártyádat, és aktiváld a kedvezményre jogosító kupont!

Ajánlatunk SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben érvényes, az OMV SPAR express és DESPAR üzleteinkben nem érvényes! A MySPAR kupon érvényesítése kizárólag a SuperShop QR-kód beolvasását vagy a SuperShop plasztikkártya használatát követően lehetséges! A kupont a SuperShop QR-kód beolvasása előtt a vásárlónak magának kell aktiválni az „AKTIVÁLÁS” gomb megnyomásával az applikáción belül, vagy használnia plasztik SuperShop kártyáját a vásárlás során. A kupon más kedvezménnyel vagy a termék árát csökkentő egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon készpénzre nem váltható. A kuponnal ellátott könyv után SuperShop pont nem kerül felírásra. A MySPAR kupon bármilyen sokszorosítása szigorúan tilos!

A kedvezmény érvényesítése a SPAR Online shopban kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a SPAR Online shop profilban a SuperShop kártya előzetesen rögzítésre kerül. Nem vagy még a SuperShop program résztvevője? Regisztrálj!

Lapozz bele, és fedezd fel tuti spórolós ötleteinket!

Nem töltötted még le a MySPAR alkalmazást?

Akkor irány a Google Play, az App Store vagy az AppGallery!

Inspirációk a Street Kitchentől