Hogy mitől lehet okos egy recept?

Nem attól, hogy bonyolult matematikai egyenleteket old meg, vagy mert a mesterséges intelligencia segítségével megfőz helyetted. Ellenben pénztárcabarát, energiahatékony, nem kell spéci alapanyagokat beszerezned hozzá, és főleg nem kell órákon át a konyhában szobroznod miatta.

De ha éppen csak egy mikród vagy egyetlen serpenyőd van, esetleg te vagy a maradékmentés bajnoka, akkor is találsz ötleteket ebben a könyvben.

Kedvezményes ár MySPAR kuponnal

Érvényesség: 2024. január 11-től a készlet erejéig

Töltsd le a MySPAR applikációt, regisztráld a SuperShop kártyádat, és aktiváld a kedvezményre jogosító kupont!

Ajánlatunk SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market üzletben érvényes, az OMV SPAR express és DESPAR üzleteinkben nem érvényes! A MySPAR kupon érvényesítése kizárólag a SuperShop QR-kód beolvasását vagy a SuperShop plasztikkártya használatát követően lehetséges! A kupont a SuperShop QR-kód beolvasása előtt a vásárlónak magának kell aktiválni az „AKTIVÁLÁS” gomb megnyomásával az applikáción belül, vagy használnia plasztik SuperShop kártyáját a vásárlás során. A kupon más kedvezménnyel vagy a termék árát csökkentő egyéb kedvezménnyel nem vonható össze. A kupon készpénzre nem váltható. A kuponnal ellátott könyv után SuperShop pont nem kerül felírásra. A MySPAR kupon bármilyen sokszorosítása szigorúan tilos!

A kedvezmény érvényesítése a SPAR Online shopban kizárólag abban az esetben lehetséges, ha a SPAR Online shop profilban a SuperShop kártya előzetesen rögzítésre kerül. Nem vagy még a SuperShop program résztvevője? Regisztrálj!

Nem töltötted még le a MySPAR alkalmazást?

Akkor irány a Google Play, az App Store vagy az AppGallery!

Inspirációk a Street Kitchentől