Hűségkupon promóció

Részvételi szabályzat

1. Promóció neve, szervezője
Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR, a Szervező) által üzemeltetett magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR és a franchise partnerek által üzemeltett SPAR partner és SPAR market áruházakban érvényes „Hűségkupon” promócióra (továbbiakban: Promóció) az alábbi feltételekkel:  

2. A Promócióban résztvevő személyek
A Promócióban részt vehet minden, a jelen Részvételi Feltételeknek megfelelő, magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkező, nem cselekvőképtelen, nagykorú természetes személy, aki: 

 • aktív (a www.supershop.hu honlapon megtalálható), a SuperShop Program Általános Részvételi Feltételei Kártyabirtokosok részére (a továbbiakban: „ÁRF-KB”) szerint le nem tiltott, fel nem függesztett, illetve nem zárolt) kártyaszámát hozzárendelte MySPAR applikációjához, és az így SuperShop pontgyűjtő funkcióval kiegészített MySPAR applikációval rendelkezik. (a továbbiakban együttesen: „SuperShop kártya”), és
 • aki a Promóció időtartama idején a SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházakban vásárol, és vásárlásakor sikeresen használja SuperShop pontgyűjtő funkcióval kiegészített MySPAR applikációját. Ideiglenes, papír alapú SuperShop kártyával, SuperShop plasztik vagy NFC kártyával nem lehet részt venni a Promócióban.

A vásárló a Promócióban való részvétellel és a „Hűségkupon” (továbbiakban kupon) beváltásával elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Részvételi Szabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a vásárló a Részvételi Szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Promócióban nem jogosult részt venni, illetve a Promócióból automatikusan kizárásra kerül. A Promóció lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Szabályzat szerint történik. Amennyiben a Szabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

3. A Promóció időtartama:
Kuponkiadás (gyűjtés) időtartama: 2022. május 19-31. között tart
Kuponbeváltás időtartama: 2022. május 19. – 2022. június 8. között tart

4. Promóció leírása, menete
A Promócióban a magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban lehet részt venni kizárólag a SuperShop pontgyűjtő funkcióval kiegészített MySPAR applikációjának használatával az alábbiak szerint: 

 • A promóció ideje alatt a kupon kiadási időszak (gyűjtési időszak) 2022. május 19-31. között, illetve a kupon beváltási időszak 2022. május 19. – 2022. június 8. között tart.
 • A gyűjtési időszak alatt a vásárlónak legalább 20.000,- Ft összértékben kell vásárolnia a Promócióban részt vevő áruház valamelyikében és vásárlásaikor minden esetben használnia kell SuperShop pontgyűjtő funkcióval kiegészített MySPAR applikációját.
 • A gyűjtés és a beváltás kizárólag a magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban lehetséges.
 • Promóciós ajánlatunk, azaz a Hűségkupon gyűjtése és beváltása sem a DESPAR, sem az OMV SPAR express üzletekben, sem a SPAR Online shop-ban, illetve a SPAR Online shop-ban megrendelt, de áruházi drive in átvételre kért termékekre nem érvényes. Továbbá, ideiglenes, papír alapú SuperShop kártyával, SuperShop plasztik vagy NFC kártyával nem lehet részt venni a Promócióban.
 • A vásárlási összegek gyűjtésének értékébe a SPAR ajándékkártya, a göngyöleg, az elektronikus mobilegyenleg feltöltés, a Feldobox élménycsomagok és a Máltai adománykártyák nem számítanak bele.
 • SuperShop főkártyával és társkártyával gyűjtött vásárlási értékek nem adódnak össze.
 • A gyűjtési időszak alatt SuperShop pontgyűjtőfunkcióval kiegészített MySPAR applikáció használat esetén az applikációba küldött értesítő üzenetben folyamatosan információt kap a vásárló, hogy még mekkora értékben kell vásárolnia a megadott határidőn belül a Hűségkupon eléréséért. A gyűjtésbe a 200 Ft feletti és a vásárlások nem kerekített végösszege számítódik bele, hanem az eredetileg fizetendő összeg, kerekítés nélkül. Ha pedig vásárlásaival elérte a gyűjtési időszak alatt bármikor a szükséges minimum 20.000,- Ft-ot, a MySPAR applikációba küldött értesítő üzenetben a vásárlást követően azonnal megkapja a kupont. Arról, hogy a vásárló hol tart a gyűjtésben, mennyit kell még vásárolnia a kedvezményért, kizárólag az applikációba küldött értesítő üzenetben kap információt. A Szervező, illetve a SuperShop nem nyújt erről egyéb módon tájékoztatást. Visszáruval kapcsolatos visszaélés a Promócióból való azonnali kizárást vonja maga után.
 • A promóció időtartama alatt maximum 2 db Hűségkupon szerezhető az adott vásárlási érték többszörösének elérésétől függetlenül, ha a vásárló a szükséges minimum 20.000,- Ft vásárlást a gyűjtési időszakon belül többször eléri. Egy 20.000,- Ft feletti vásárlás után összesen 1 darab Hűségkupon jár, függetlenül a vásárlás összegétől. Ha a vásárló egy vásárláson belül többszörösen összegyűjtötte a szükséges 20.000,- Ft-ot, akkor is egyszerre 1 db Hűségkupont kap; a következő 200,- Ft-nál nagyobb SuperShop pontgyűjtő funkcióval kiegészített MySPAR applikációs vásárlás esetén fogja megkapni a második kupont, tekintettel arra, hogy technikailag egyszerre egy Hűségkupon adható.
 • A Hűségkupont egy következő, tetszőlegesen megválasztott vásárlásnál lehet majd beváltani 2022. május 19. – 2022. június 8. között kizárólag magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban. A kupon a DESPAR, OMV SPAR express üzletekben és a SPAR Online shop-ban, illetve a SPAR Online shop-ban megrendelt, de áruházi drive in átvételre kért termékekre nem érvényes. A MySPAR Hűségkupon kizárólag SuperShop kártyahasználattal együtt váltható be és egyszeri alkalommal 10% kedvezményt biztosít a vásárolt termékek mindenkori fogyasztói árából, kivéve a már %-os egyedi kedvezménykuponnal ellátott termékeket (például 20%-os matrica), hatósági áras termékeket, SPAR ajándékkártyát, göngyöleget, elektronikus mobilegyenleg feltöltést, Feldobox élménycsomagokat, Máltai adománykártyát, hűségpromóciós termékeket. A kiszolgáló pultos, mérlegcímkével ellátott termékekből a maximálisan megvásárolható mennyiség 3 kg. A Hűségkupon más blokkvégösszeg kedvezménnyel vagy más kuponakcióval, a termékek vételárát csökkentő kedvezménnyel nem vonható össze. A Hűségkupon beváltásakor a vásárlás maximális összege bruttó 100 000 Ft lehet. Egy vásárlás alkalmával egy Hűségkupon használható fel.
 • A Hűségkupon beváltásakor az igénybe vett árkedvezmény okán 1 db technikai SuperShop pont kerül felírásra.
 • A kupon minden esetben szükséges a kedvezmény érvényesítéséhez, annak hiányában nem lehet érvényesíteni a kedvezményt. A kupon elvesztése, törlése vagy egyéb módon illetéktelenekhez kerülése esetén a Szervezőnek nem áll módjában másikat adni, illetve pótolni azt. Egy Hűségkupon összesen egyszer váltható be. Beváltásnál MySPAR applikáción kapott kupon esetén a Hűségkupon megszerzéséről szóló üzenet megérkezik, utána az alkalmazást megnyitva a MySPAR fülön megjelenik a kupon a vásárló számára. (A kupon megjelenítéséhez mindenképpen 1.8.5 vagy újabb verziójú alkalmazás szükséges!). A kupon beváltásához a vásárlónak az alkalmazásban meg kell nyomnia a kuponon az „Aktiválás!” vagy „Kupon aktiválás most!” gombot, ezzel jelzi, hogy a következő vásárlásakor élni kíván a kedvezménnyel. Sikeres aktiválást követően az „AKTÍV” felirat jelenik meg. A következő vásárlása során, a fizetéskor, a megszokott módon leolvastatja a SuperShop QR kódját a MySPAR alkalmazásból, és más teendője nincs, amennyiben a vásárlás értéke eléri az előírt szintet (200 Ft), a kedvezmény automatikusan érvénybe lép, és a blokk lezárásakor a kedvezmény levonódik.
 • A kupon felhasználásakor kizárólag saját, az igénybe vett SuperShop kártyával megegyező természetes személy nevére állítható ki ÁFA-s számla.
 • Kizárólag eredeti kupont szabad elfogadni. A kupon sokszorosítása szigorúan tilos és jogi eljárást von maga után! A kupon értéke a blokkon szereplő termékek árából kerül levonásra, készpénz belőle nem adható vissza. Bármilyen technikai hiba esetén, mely során a Promócióban való részvétel nem elérhető, és emiatt nem jelenik meg a kupon, a vásárlónak a vásárlás napján jeleznie kell az igényét a Promócióban részt vevő áruház boltvezetőjének vagy boltvezető-helyettesnek, az INTERSPAR áruházakban a Vevőszolgálaton (a későbbiekben az igénye nem érvényesíthető). Bármilyen Promócióval kapcsolatos egyéb reklamációt 2022. június 11. napjáig fogadunk el.

5. A Szervező felelőssége
SPAR kizárja felelősségét, ha a kupont eredeti tulajdonosa/jogosultja helyett bármely más, jogosulatlan személy váltaná be, továbbá, ha a SuperShop kártya elvesztése, ellopása esetén illetéktelen személy a jogosulatlan kártya használatával válik jogosulttá a kuponra.

SPAR kizárja a felelősségét a SPAR által előre nem tervezhető meghibásodás miatt, illetve ha a Promóció egyéb hiba miatt nem elérhető és a Promócióban való részvétel átmenetileg esetlegesen nem biztosított. Amennyiben esetlegesen olyan technikai hiba lép fel, amely miatt a Promóció tartósan akadályoztatva van, SPAR fenntartja a jogot arra, hogy a Promóció időtartamát meghosszabbítsa és a szabályzatot e tekintetben módosítsa.

6. A Promócióval kapcsolatos információk
A Promócióval kapcsolatos információk a Promóció ideje alatt a www.spar.hu és a www.supershop.hu honlapokon elérhető Részvételi Feltételekben találhatók. A Promócióval kapcsolatban a SPAR Vevőszolgálata a Promóció ideje alatt, munkanapokon 8.00-15.00 óra között a 06-20-823-7727 telefonszámon vagy a [email protected] e-mail címen ad felvilágosítást.

7. Adatkezelés és adatvédelem

Az adatkezelés során a SPAR maradéktalanul betartja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait, az adatokat harmadik személynek nem továbbítja. A SPAR adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-52478/2012.

8. A Promócióból ki vannak zárva
A SPAR fenntartja a jogot, hogy a Promócióból kizárja azt a személyt, aki a Promóció során bármely visszaéléssel, illetve csalásra, vagy tisztességtelen eljárásra lehetőséget adó módon kíván előnyhöz jutni. A Promócióból kizárt továbbá minden olyan személy, aki nem maradéktalanul felel meg a jelen Részvételi Feltételeknek.

9. Tájékoztató a személyes adatok kezeléséről
A SPAR személyes adatkezelésre vonatkozó tájékoztató ahttps://www.spar.hu/content/dam/sparhuwebsite/altalanos_adatkezelesi_tajekoztato/altalanos-adatkezelesitajekoztato20201012.pdf oldalon érhető el.

A SuperShop Törzsvásárlói Program Adatkezelési Tájékoztatója a https://cdn.supershop.hu/media/documents/supershop_torzsvasarloi_program_adatkezelesi_tajekoztato_hatalyos_2019_aprilis_1.pdf oldalról letölthető.

10. Egyéb

A SPAR a Promócióban nem nyújt a jelen Részvételi Feltételekben megjelölt kedvezményen túlmenő egyéb nyereményt. A SPAR jelen Promócióval kapcsolatosan meghozott döntéseivel szemben és a Promóció lebonyolításával, az abban való részvétellel kapcsolatban mindennemű jogi út kizárt. A jelen Részvételi Feltételek értelmezésének joga kizárólag a SPAR-t illeti.

A Promóció szervezésében résztvevő cégek egyike sem felelős, és kizár mindenféle kártalanítási, kártérítési igényt a Promóció során, a Promóció esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Promóció során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért, ide nem értve az életben, testi épségben és egészségben sérülésekért, illetőleg szándékosan vagy súlyos gondatlanságával okozott, a Promócióban részt vevőnél felmerülő károkért való felelősséget.

A Promóció kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási hibákért és egyéb hibákért sem a SPAR, sem alvállalkozói nem vállalnak felelősséget.

SPAR fenntartja a jogot, hogy jelen Részvételi Feltételeket bármikor egyoldalúan megváltoztassa, vagy visszavonja.

A SuperShop pontok gyűjtésével és beváltásával kapcsolatos kérdésekben a www.supershop.hu honlapon megtalálható, a SuperShop Program Általános Részvételi Feltételei Kártyabirtokosok részére („ÁRF-KB”) c. dokumentum rendelkezései az irányadóak.

SPAR Magyarország Kft.
Szervező