További engedélyek szükségesek

Kedves Vásárlónk!

A KTM márka Ausztria legnagyobb kerékpárgyártója, történelme 1964-re nyúlik vissza, ekkor gyártották az első kerékpárt. A vállalat lépésről lépésre globális és igen meghatározó szereplővé nőtte ki magát. A műszakilag magasan képzett munkaerő és az innovatív befektetések tették sikeressé a céget. Az első elektromos kerékpárt 1994-ben, az első mountain bike-ot pedig 2009-ben gyártották. Szakértelmük a versenyzés szeretetében és a folyamatos technikai fejlesztésekben rejlik, élen járnak a sportolók, csapatok szponzorálásában is.

A kerékpározás napjainkban a reneszánszát éli, köszönhetően a szervezetre gyakorolt pozitív egészségügyi hatásának, az autózáshoz viszonyított kedvezőbb árának, illetve a környezetünk megóvásáért, a levegő minőségéért érzett felelősségnek.

Legújabb hűségpromóciónkban KTM kerékpár kiegészítőket kínálunk: kulacsot, kulacstartót, fejvédőket, pumpákat stb., amelyek használatával a mindennapi, vagy szabadidős kerékpározás még professzionálisabbá válhat.

Ezen felül egy különleges ajánlattal is készültünk a Hervis áruházakkal együttműködve: az összegyűjtött hűségpontokat lehetőséged van KTM kerékpárra is beváltani.

Promócióban résztvevő termékek

Pontgyűjtés: 2024.02.29 - 2024.05.15.

Pontbeváltás: 2024.02.29 és 2024.05.18. között
az árukészlet erejéig.

Összegyűjtött pontjaidat most beválthatod a HERVIS ÁRUHÁZAKBAN KTM KERÉKPÁRRA!

Az árkedvezmény a magyarországi HERVIS áruházakban elérhető valamennyi KTM kerékpárra érvényes, 2024.02.29. és 05.18. között, a 20 db KTM hűségpontot tartalmazó gyűjtőfüzet pénztárosnak történő átadásával. A kedvezmény szintek a következők:

50.000,- Ft a kedvezmény a 299.999,- Ft vagy az alatti vételárú kerékpárnál

75.000,- Ft a kedvezmény a 300.000,- Ft és 399.999,- Ft közötti vételárú kerékpárnál

100.000,- Ft a kedvezmény a 400.000,- Ft vagy a feletti vételárú kerékpárnál

Az árkedvezmény a kerékpár adott áruházban aktuálisan kiírt fogyasztói árából kerül levonásra, más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze, egy pontgyűjtő füzettel egy kerékpár vásárolható meg. Online vásárlás esetén nem vehető igénybe az árkedvezmény, a kerékpárok választéka áruházanként eltérő. A pontgyűjtő füzetet beváltó vásárlók a kedvezményes árú kerékpár megvásárlásakor díjmentes üzembehelyezést kapnak ajándékba (a szolgáltatás értéke 7999,- Ft). A kerékpár beváltás további részletei a magyarországi HERVIS üzletekben és a hervis.hu oldalon található részvételi feltételekben érhetőek el. A HERVIS áruházakban pontgyűjtésre, és a kerékpáron kívül más hűségpromóciós termékekre történő pontbeváltásra nincs lehetőség.

Pontgyűjtés menete

1. Vásárolj 2024. február 29. és 2024. május 15. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.

4. Gyűjts össze 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 13-féle KTM termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

5. Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál.

6. A hűségpontok gyűjtése 2024. február 29-től 2024. május 15-ig tart az 1. pont szerinti áruházakban. A hűségpontok beváltása 2024. február 29. és 2024. május 18. között az árukészlet erejéig tart.

Külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db pont beragasztásával. A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel. A hűségakcióban résztvevő termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett! A részletes részvételi szabályzat megtalálható ITT, a www.hervis.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shopban történő megrendelés és a drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség. A HERVIS online áruházban sem pontgyűjtésre, sem pontbeváltásra nincs lehetőség, a HERVIS áruházakban csak KTM kerékpárra történő pontbeváltás lehetséges, pontgyűjtés nem. A KTM kerékpár kiegészítők a HERVIS áruházakban pontgyűjtő füzettel nem vásárolhatók meg. A fotók illusztrációk.

Heti extra pontos akciós termékek

Érvényes: 04. 11. - 04. 17.

 

Nem akarsz lemaradni a legfrissebb akcióinkról? Iratkozz fel hírlevelünkre!