KitchenAid

KitchenAid - Hűségakció

ÉLVEZD A FŐZÉS MINDEN PILLANATÁT!

KEDVES VÁSÁRLÓNK! 

 

A legendás állómixer 1919-es bevezetése óta a KitchenAid márka az azóta fogalommá vált konyhai robotok örökségére építi fel teljes termékcsaládját, mellyel a szakácsokat, a kísérletezőket és a kóstolgatókat célozza meg, vagyis mindazokat, akik nem azért főznek, hogy éljenek, hanem azért élnek, hogy főzzenek.

A KitchenAid márka napjainkban már számtalan konyhai eszközt kínál a konyhai kisgépektől a hűtőszekrényen át a habverőkig és a borhűtőkig.

A SPAR-ral karöltve a KitchenAid kiváló teljesítményű és tartós prémium főzőedények exkluzív kollekcióját kínálja, hogy bárki bátran belevághasson egy új recept elkészítésébe, vagy egyéni ízlése szerint alakíthassa a már évek óta készített ínycsiklandó ételeit.

Élvezd a főzés minden pillanatát!

 

JÓ PONTGYŰJTÉST KÍVÁNUNK!
SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft.

A PONTGYŰJTÉS MENETE  
 

 

  1. Vásárolj 2020. október 01. és 2021. január 24. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner vagy SPAR market áruházban!

  2. Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.

  3. A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.

  4. Gyűjts össze 15 db hűségpontot és megvásárolhatod a 13-féle KitchenAid termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!

  5. Vásárláshoz add le a szükséges 15 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.

  6. A hűségpontok gyűjtése 2020. október 01-től 2021. január 24-ig tart. A hűségpontok beváltása 2020. október 01-től, az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2021. február 07-ig tart.

  7. Az akcióban szereplő KitchenAid Öntöttvas lábas fedővel kizárólag az INTERSPAR üzletekben elérhető. Az INTERSPAR áruházak listája a www.spar.hu weboldalon és az áruházakban tekinthető meg.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze.  

1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 15 db pont beragasztásával, a kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találja.

A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 15 db pont ragasztható be.

A hűségakcióban résztvevő termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását!

A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben.

Pontgyűjtés:  
2020. 10. 01. - 2021. 01. 24.

Pontbeváltás:
2020. 10. 01-től 2021. 02. 07-ig, illetve az árukészlet erejéig.