frisshús

A minőségi* friss hús a mi asztalunk!

Ha hústermékekről van szó, a magyarok a SPAR Csoport áruházait kedvelik a leginkább - derült ki a Scores Group piackutatásából. Ebben többek között az is szerepet játszik, hogy a SPAR több, mint 15 éve saját működteti saját húsüzemét Magyarországon, a lakosság minőségi ellátása érdekében.

A Scores Group reprezentatív internetes kutatása a frisshús vásárlási szokásokat elemezte, a magyar felnőtt lakosság tekintetében, amelyeket húspultból, hentes pultból kimérve, illetve előre csomagoltan az önkiszolgáló hűtőkből és hűtőládákból lehet megvásárolni. Az adatok egyértelműen azt mutatják, hogy a vásárlók tudják, hogy legyen szó sertésről, marháról, szárnyasokról, vadhúsokról vagy nyúlról, a SPAR-ban érdemes ezeket megvásárolni.

“A hús alapvető élelmiszerforrásunk és a háztartások egyik legfontosabb fogyasztási cikke, így az, hogy ilyen sokan választanak minket beszerzésében, egyszerre tölt el minket büszkeséggel és felelősségtudattal” – magyarázza Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője. – “Ezért is hoztuk létre a REGNUM Húsüzemet, amely az elmúlt 15 évben nemcsak szakmai- és oktatóközpont, de az ország egyik legmodernebb húsfeldolgozó egysége is lett. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a termelés volumene meghaladta a tavalyi üzleti évben a 39 850 tonnát, a magyar beszállítók aránya pedig a 80 %-ot.”

Érdekesség, hogy bár a SPAR Csoport esetében a legtöbben a pultos termékeket keresik, de a vásárlói trendek egyre inkább megkövetelik az előre csomagolt, előre szeletelt védőgázas vagy vákuumos kényelmi termékek polcon tartását is.

*A Scores Group által 2020. decemberében, Magyarországon internetező, felnőtt lakossága körében végzett kor, nem, iskolai végzettség és településtípus szerint reprezentatív online megkérdezés eredménye.   

Kiváló minőség

Közép-Európa egyik legkorszerűbb húsüzeme és kiválóan képzett munkatársaink szakértelme együtt garantálják a kitűnő minőséget.

Speciális táplálkozási igényekre szabva

SPAR Húsüzemében gyártott húskészítmények, illetve előkészített hústermékek laktóz-, glutén-, valamit szójamentesek.*

Független kontroll

Saját laboratóriumunk és magas szintű minőség– és folyamatirányítási rendszerünk biztosítja a szigorú kontrollt.

Nyomon követhető eredet

A terméken látható azonosító szám végigkíséri a terméket a gyártás, feldolgozás, darabolás és értékesítés folyamatán. 

* KIVÉTELT KÉPEZNEK A SAJTOT TARTALMAZÓ HÚSKÉSZÍTMÉNYEINK.

Mióta árulunk saját készítésű húsárut?

Elsőként, és azóta is egyedüliként működtetünk saját húsüzemet az élelmiszer-kiskereskedelmi láncok között, 2004-től. 

Miért van szükségünk saját húsüzemre?

Így biztosíthatunk valamennyi üzletünkben naponta friss, egyenletesen magas minőségű, ellenőrzött és kiegyensúlyozott kínálatot. Sertés- és marhahúst, és mintegy 50 féle húskészítményt.

Milyen húsárut találsz nálunk?

A REGNUM húsüzem magas minőségű sertés- és marha tőkehúsokat, valamint ezekből az alapanyagokból készült húskészítményeket forgalmaz, a REGNUM, a SPAR és az S-Budget márkanevek alatt.

Élen az élelmiszerbiztonságban, élen a minőségben 

Húsüzemünk a magyarországi húsüzemek közül elsőként szerezte meg 2010-ben az ISO 22000:2005 szabvány szerinti tanúsítást, melyet rendre sikeresen megújít.

Szigorú minőségbiztosítási rendszer

Saját és korszerűen felszerelt, valamint független, akkreditált laboratóriumban minden termékünket ellenőrizzük. Üzemünkben magasan képzett szakemberek dolgoznak.Termékeink a legszigorúbb higiéniai és minőségi követelményeknek felelnek meg.

Új, kibővült üzem

Termékeink iránti oly mértékben megnövekedett a kereslet, hogy 2013-ban már új, 1 600 m2-el kibővült üzemünkben folytatjuk a munkát. Számunkra a vásárlók visszajelzése a minőség egyik fontos biztosítéka!

123

100% magyar

A Magyar Termék védjegyhasználati jogát a SPAR Magyarország 17 frisshús terméke nyerte el, a MAGYAR TERMÉK Nonprofit Kft. tanúsítási eljárásán.

A tanúsítvány garantálja, hogy valamennyi sertést idehaza nevelték fel és vágták le, a feldolgozás minden lépése itthon történt és a felhasznált alapanyagok kizárólag Magyarországról származnak.

Fedezd fel Magyar Termék védjegyes kínálatunkat!