Kiemelt állásajánlataink

Legyél Te a legújabb kollégánk! Nézd meg kiemelt állásajánlatainkat és jelentkezz hozzánk!

Akiket keresünk - területek

Bolthálózat / Üzletek

Legyél áruházunk munkatársa! A SPAR  minden tekintetben minőségi szolgáltatást nyújtó kereskedelem záloga.

SPAR Logisztikai Központ

Raktári, szállítási, logisztikai állást keresel? A SPAR hálózat megbízható ellátását biztosítjuk.

REGNUM Húsüzem - Bicske, Perbál

Dolgozz te is az ország egyik legkorszerűbb húsfeldolgozó üzemében!

SPAR enjoy. - Convenience üzem

Gyere és dolgozz üzemünkben Üllőn, ahol szendvicseket és salátákat állítunk elő.

SPAR Online Shop

A SPAR legújabb online vásárlási- és házhozszállítási szolgáltatása, mely Budapesten és környezetében érhető el. 

Trainee programok

Téged keresünk, ha friss diplomás, német vagy angol nyelvet beszélő, kereskedelmi szakma iránt érdeklődő fiatal vagy.

SPAR toGo

A SPAR toGo egységekben azonnal fogyasztható, friss ételek és italok széles választéka található. 

Spontán jelentkezés

Szeretnél a SPAR-nál dolgozni, de még nem tudod mely területen? Küldd el önéletrajzod és segítünk!

123
Képzések

Már a szakiskolai képzéstől kezdődően folyamatos tanulási lehetőségeket biztosítunk számodra.

SPAR Karrier iroda

Keresd fel irodánkat, ahol részletes információt adhatunk a meghirdetett pozícióinkról és a felvételi folyamat menetéről. 

Kövesd LinkedIn oldalunkat is ...

... hogy biztosan ne maradj le folyamatosan frissülő állásajánlatainkról!

Rólunk

Üdvözöljük a SPAR-nál!

karrier

A SPAR-t 1932-ben, a hollandiai Zoetermeer-ben alapította egy Adriaan van Well nevű kereskedő. A cég önálló nagy- és kiskereskedők kereskedelmi láncba szerveződött szabad társulása volt annak a vezérgondolatnak a jegyében, hogy "egyetértő együttműködés által mindenki folyamatosan profitáljon". A holland jelmondat (Door Eendrachtig Samenwerken Profiteren Allen Regelmatig) szavainak kezdőbetűi a DE SPAR betűszót adják ki, ami hollandul fenyőt jelent. Ezért választotta a SPAR logójának a fenyőt, amely az évek során együtt változott a SPAR-lánc fejlődésével. A sikeres hollandiai működés példája nyomán az ötvenes évektől kezdve elterjedt a modell előbb Európában, majd a többi kontinensen is. Így a SPAR nemzetközi áruházlánc 2023.12.31-én 48 országban, több mint 13 ezer egységgel rendelkezik.

Ezzel a SPAR ma a világ legnagyobb önkéntes alapon szerveződött kereskedelmi lánca, mely döntően kiskereskedők franchise típusú szerveződéseként, ugyanazon a néven és egységes logóval, de nem multinacionális alapon tevékenykedik.

A SPAR Magyarországon

karrier

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult. A cégcsoport első SPAR üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben. A tevékenység első éveinek áruház-átalakításait és üzlethálózat vásárlásait új üzletnyitások sora követte, közöttük zöldmezős beruházások is. A hálózatbővítés jelentős lépése volt a 2002 végén átvett tizennégy Billa üzlet SPAR-rá történő alakítása, valamint a huszonkét Kaiser’s szupermarket 2003-as felvásárlása. A SPAR történetének legnagyobb akvizícióját 2008-ban hajtotta végre, amikor átvette a Magyarországon működő teljes Plus hálózatot. A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén, 2020 óta pedig Perbálon, valamint egy friss szendvicsek és saláták előállítását végző convenicence üzemet működtet Üllőn. A cégcsoport 2012-ben megkezdte a franchise rendszer kiépítését Magyarországon. A hálózatbővüléssel párhuzamosan folyamatos a vállalat régebbi egységeinek felújítása, korszerűsítése is. A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. több mint 14 000 dolgozójával az ország egyik legnagyobb munkaadója. Jelenleg országosan több mint 600 SPAR egység üzemel több áruháztípusban (INTERSPAR hipermarket, SPAR szupermarket, City SPAR szupermarket, SPAR partner, SPAR market, OMV-SPAR express, Orlen-DESPAR).

MEGBÍZHATÓ MUNKAADÓ 2023-2024

Örömmel osztjuk meg, hogy a SPAR Magyarország pályázata elnyerte a Megbízható Munkaadó díjat, így 2023-ban és 2024-ben viselheti vállalatunk ezt a megtisztelő címet. A díjjal olyan vállalatokat jutalmaznak, amelyek példaértékű és megbízható módon gondoskodnak munkatársaik munka- es életkörülményeiről. Az oklevelet dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Sávos András a DUIHK elnöke adták át Maczelka Márk kommunikációs vezetőnek.

További infó: Megbízható munkaadó2023/24 (ahkungarn.hu)

A SPAR mint munkahely

Biztos, stabil munkahely

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen a magyar
kiskereskedelmi piacon, s a fejlődés azóta is folyamatos és dinamikus.
 Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik
kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek stabil, biztos munkahelyet,
szociális biztonságot, színvonalas munkakörülményeket nyújt
lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Szakmák sokszínűsége

A hálózati munkakörök mellett a SPAR valamennyi egysége kínál munkavállalási lehetőséget, pl., a bicskei SPAR Központ beszerzés, marketing, HR, személyzetfejlesztés, IT, pénzügy, számvitel, controlling, műszaki területen, a két logisztikai raktárunk logisztikai ügyintéző, áru-összekészítő, targoncavezetői, stb. szakmákban a húsüzemünk pedig hentes szakmunkás, gépkezelői, vezetői és adminisztratív munkakörökben.

Képzési és továbbképzési lehetőségek

A SPAR sokrétű képzési rendszere lehetőséget nyújt kollégáinak a folyamatos fejlődésre és a szakterületükön való továbbképzésre, pl. trénerképzés, zöldség-gyümölcs oktatás, TOP eladó, TOP menedzser képzés, targoncavezetői képzés, vezetői készségfejlesztői képzés, stb. További információk a képzési és továbbképzési oldalon találhatók.

Utánpótlás nevelés a biztos jövőért

A SPAR a minőségi kereskedelmi munka érdekében a munkatársak folyamatos képzése mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai utánpótlás nevelésére is. Gyakorlati helyet biztosít kereskedelmi szakiskolás tanulók részére, továbbá jelentős számban fogadja  a kötelező szakmai gyakorlatukat teljesítő, nappali tagozatos főiskolai, egyetemi hallgatókat.

Karrierlehetőség

Ha karriered irányítását saját kezedbe szeretnéd venni, a SPAR támogat! Tanulóból, gyakornokból osztályvezető vagy üzletvezető – nálunk ez valóra válhat. Családias környezetben biztosítjuk a fejlődési, előrelépési lehetőséget.

Európai környezet/külföldi tapasztalatszerzés

A SPAR Austria AG tulajdonosi körébe tartozó magyarországi SPAR működését a szlovéniai, olaszországi és horvátországi SPAR-szervezetekkel együtt az Austria SPARInternational AG (ASPIAG) koordinálja. A SPAR munkavállalói részére külföldi gyakornoki programot is szervez, melynek során a pályázatot elnyert kollégák tapasztalatszerzés céljából néhány hetet a SPAR Ausztriánál tölthetnek.

karrier

Felelősséggel a munkatársakért!

A SPAR Magyarország Kft. az ország egyik legnagyobb munkaadójaként kiemelten kezeli munkatársai minőségi képzését és értékeli hűségüket.

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A SPAR MAGYARORSZÁG KFT-HEZ ÁLLÁSPÁLYÁZATOT BENYÚJTÓ SZEMÉLYEK RÉSZÉRE

Bevezető

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 2060 Bicske, SPAR út 0326/1. hrsz., adószám: 10485824-2-07, cégjegyzéksz ám: Cg. 07-09-009192, képviseli: Heiszler Gabriella Anikó és Szalay Zsolt Attila ügyvezetők együttesen - a továbbiakban: „SPAR”) mint adatkezelő kijelenti, hogy munkavállalói, partnerei személyes adatait érintő minden adatkezelése megfelel a jelen tájékoztatóban foglaltaknak valamint a hatályos nemzeti és uniós jogszabályi előírásoknak. A SPAR elkötelezett partnerei személyes adatainak védelme iránt, és kiemelten fontosnak tartja partnerei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A SPAR a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

A SPAR Magyarország Kft. a vállalatnál betöltendő munkakörök, ellátandó feladatok kapcsán felmerülő munkaerő és szakember szükséglete biztosítása céljából - többek között – álláshirdetéseket jelentet meg, és egyéb csatornák igénybevételével is toborzási tevékenységet folytat. Jelen tájékoztató valamennyi olyan pályázó részére szól, aki álláspályázatot juttat el a SPAR részére személyes átadással, postai úton illetve online felületen keresztül.

 

Az adatkezelés célja

A SPAR által meghirdetett vagy a SPAR-nál betölthető állásra/pozícióra való jelentkezés, a pályázat elbírálása illetve a pályázó értesítése olyan jövőbeli állásajánlatokról, amelyek a SPAR megítélése szerint a pályázó képzettségének, szakmai tapasztalatainak, rátermettségének és igényeinek is megfelelnek.

Az adatkezelés jogalapja

A pályázó (érintett) hozzájárulása [az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (a továbbiakban: „GDPR”) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja].

A kezelt személyes adatok köre

 • a pályázat beérkezésének napja,
 • pályázattípus (állásajánlat, saját kezdeményezés ..),
 • a pályázat állapota (lemondás, meghívás, ...),
 • írásbeli pályázat,
 • a megpályázott állás,
 • név, születési név, születési hely és idő, lakcím,
 • korábbi szolgálati idők, tanult szakma, szakképzettség és iskolai végzettség, különleges képesítések,
 • a belépés legkorábbi lehetséges időpontja,
 • igényelt felmondási idő,
 • fizetési igény,
 • foglalkoztatás mértéke (teljes vagy részmunkaidős),
 • a jogszabályokban előírt, a foglakoztatás szempontjából lényeges adatok,
 • felhasználónév és jelszó,
 • hírlevélre történő feliratkozás (igen/nem),
 • hogyan értesült az állásról,
 • pályázat beküldésének módja (e-mail, online, postai úton),
 • utazási hajlandóság,
 • saját személygépkocsi (igen/nem),
 • adott esetben: további munkaviszony vagy munkavégzésre irányuló egyéb jogviszony, súlyos fogyatékosság, törvényes képviselő, valamint a pályázó egyéb önként megadott információi.

A kezelt adatok megismerésére jogosultak: a SPAR Magyarország Kft. ügyvezetői, HR vezetője, személyzetfejlesztési vezetője, az álláspályázatokért felelős toborzási manager, a betölteni kívánt pozíció szervezeti egységének vezetője, valamint sikeres pályázat és a pályázat tárolásához történő hozzájárulás esetén az érintett HR ügyintéző.

Az adatkezelés időtartama

A kiválasztási eljárás lezárását követő 30 nap. Amennyiben a pályázó hozzájárul, hogy adatait további álláslehetőségek, nyitott pozíciók felajánlása céljából a SPAR tárolja és felhasználja, a hozzájárulás megadásától számított 1 év.

A kezelt személyes adatok a pályázó természetes személy erre irányuló kérése esetén a törlési igény beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törlésre kerülnek.

Az adatkezeléshez a profession.hu weblapon megjelenő álláshirdetések kapcsán a SPAR a profession.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14. 4. em.; cégjegyzékszáma: Cg.01-09-199015) adatfeldolgozó szolgáltatását veszi igénybe. SPAR AG (székhely: Europastraße 3, 5020 Salzburg, Ausztria) az online toborzás technikai lebonyolítás kapcsán.

Az érintett jogai

Az érintett fenti személyes adatai kezeléséről az adatkezelőtől tájékoztatást kérhet, kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve - a kötelező adatkezelések kivételével - törlését vagy kezelésének korlátozását, visszavonhatja az adatkezeléshez történő hozzájárulását, valamint élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein, illetve panaszt nyújthat be az adatkezelő adatvédelmi tisztviselőjénél és a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C., Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5., Telefon: 06 1 391 1400, Fax: 06 1 3911410, E-mail: [email protected], Honlap: http://www.naih.hu). Az érintetti jogokra, gyakorlásának módjára egyebekben a SPAR honlapján a vállalat adatkezeléseit ismertető Általános Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltak irányadók, amely az alábbi linken érhető el: spar.hu, illetve kifüggesztésre kerül a SPAR szervezeti egységeiben.

Bicske, 2019.