karrier

Légy te is a SPAR család tagja

Akiket keresünk - területek

karrier
Bolthálózat / Üzletek

A SPAR név a  magas színvonalú, minden tekintetben minőségi szolgáltatást nyújtó kereskedelem záloga.

karrier
SPAR Központ - Bicske

A SPAR-csoport központja Bicskén található az M1- es autópálya melletti modern székházban.

karrier
SPAR Logisztikai Központ

A logisztika feladata a SPAR hálózat fogyasztói igényeken alapuló gyors, megbízható és pontos ellátása.

karrier
REGNUM Húsüzem - Bicske

Az ország egyik legmodernebb technológiával működő húsfeldolgozó üzeme.

karrier
Trainee programok

A SPAR karrierlehetőséget kínál friss diplomás, német vagy angol nyelvet beszélő, kereskedelmi szakma iránt érdeklődő fiatalok számára is.

Karrier
Képzések

Legyél Te is egy lendületes, fiatalos csapat tagja!

karrier
Kövesd LinkedIn oldalunkat is ...

... hogy biztosan ne maradj le folyamatosan frissülő állásajánlatainkról!

Rólunk

Üdvözöljük a SPAR-nál!

karrier

A SPAR-t 1932-ben, a hollandiai Zoetermeer-ben alapította egy Adriaan van Well nevű kereskedő. A cég önálló nagy- és kiskereskedők kereskedelmi láncba szerveződött szabad társulása volt annak a vezérgondolatnak a jegyében, hogy "egyetértő együttműködés által mindenki folyamatosan profitáljon". A holland jelmondat (Door eendrachtig samenwerken profiteren all regularly) szavainak kezdőbetűi a DE SPAR betűszót adják ki, ami hollandul fenyőt jelent. Ezért választotta a SPAR logójának a fenyőt, amely az évek során együtt változott a SPAR-lánc fejlődésével. A sikeres hollandiai működés példája nyomán az ötvenes évektől kezdve elterjedt a modell előbb Európában, majd a többi kontinensen is. Így a SPAR nemzetközi áruházlánc 2013-ban négy kontinens 35 országára terjedt ki, több mint 12 ezer 300 különféle méretű egységgel és 6 millió m2 eladótérrel.

Ezzel a SPAR ma a világ legnagyobb önkéntes alapon szerveződött kereskedelmi lánca, mely döntően kiskereskedők franchise típusú szerveződéseként, ugyanazon a néven és egységes logóval, de nem multinacionális alapon tevékenykedik.

A SPAR Magyarországon

karrier

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990-ben alakult. A cégcsoport első SPAR üzletét Tatán nyitotta meg 1991-ben. A tevékenység első éveinek áruház-átalakításait és üzlethálózat vásárlásait új üzletnyitások sora követte, közöttük ún. zöldmezős beruházások is. A hálózatbővítés jelentős lépése volt a 2002 végén átvett tizennégy Billa üzlet SPAR-rá történő alakítása, valamint a huszonkét Kaiser’s szupermarket 2003-as megvásárlása. A SPAR történetének legnagyobb akvizícióját 2008-ban hajtotta végre, amikor átvette a Magyarországon működő teljes Plus hálózatot. A cégcsoport 2012-ben megkezdte a franchise rendszer kiépítését Magyarországon, 2013-ban kilenc új partner üzlet csatlakozott a SPAR-hoz. A hálózatbővüléssel párhuzamosan folyamatos a vállalat régebbi egységeinek felújítása, korszerűsítése is.

Amire büszkék vagyunk

karrier

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., közel 13000 dolgozójával az ország ötödik legnagyobb munkaadója. A cég hálózatfejlesztése 23 év óta töretlen, mely részben üzlethálózat vásárlások (pl. Billa, Kaiser’s, Plus), részben zöldmezős beruházások által valósul meg. Jelenleg országosan több mint 400 SPAR egység üzemel több áruháztípusban (INTERSPAR hipermarket, SPAR szupermarket, City SPAR). A cég 2004 óta saját húsfeldolgozó üzemet működtet Bicskén. A magyarországi SPAR 2012-ben kezdte meg családi vállalkozásban dolgozó kiskereskedőkkel franchise típusú együttműködési programját, mely folyamatosan bővül.

A SPAR mint munkahely

Biztos, stabil munkahely

A SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. 1990 óta van jelen a magyar
kiskereskedelmi piacon, s a fejlődés azóta is folyamatos és dinamikus.
 Az ország egyik vezető kiskereskedelmi láncaként a SPAR sikerének egyik
kulcsa a dolgozóiban rejlik, akiknek stabil, biztos munkahelyet,
szociális biztonságot, színvonalas munkakörülményeket nyújt
lelkiismeretes munkájuk elismeréseként.

Szakmák sokszínűsége

A hálózati munkakörök mellett a SPAR valamennyi egysége kínál munkavállalási lehetőséget, pl., a bicskei SPAR Központ beszerzés, marketing, HR, személyzetfejlesztés, IT, pénzügy, számvitel, controlling, műszaki területen, a két logisztikai raktárunk logisztikai ügyintéző, áru-összekészítő, targoncavezetői, stb. szakmákban a húsüzemünk pedig hentes szakmunkás, gépkezelői, vezetői és adminisztratív munkakörökben.

Képzési és továbbképzési lehetőségek

A SPAR sokrétű képzési rendszere lehetőséget nyújt kollégáinak a folyamatos fejlődésre és a szakterületükön való továbbképzésre, pl. trénerképzés, zöldség-gyümölcs oktatás, TOP eladó, TOP menedzser képzés, targoncavezetői képzés, vezetői készségfejlesztői képzés, stb. További információk a képzési és továbbképzési oldalon találhatók.

Utánpótlás nevelés a biztos jövőért

A SPAR a minőségi kereskedelmi munka érdekében a munkatársak folyamatos képzése mellett nagy hangsúlyt fektet a szakmai utánpótlás nevelésére is. Gyakorlati helyet biztosít kereskedelmi szakiskolás tanulók részére, továbbá jelentős számban fogadja  a kötelező szakmai gyakorlatukat teljesítő, nappali tagozatos főiskolai, egyetemi hallgatókat.

Karrierlehetőség

Ha Ön a karrierjének irányítását saját kezébe szeretné venni, a SPAR ebben támogatja Önt. Tanulóból, gyakornokból osztályvezető vagy üzletvezető – nálunk ez valóra válhat. A SPAR dinamikus, családias környezetben biztosítja a fejlődési, előrelépési lehetőséget.

Európai környezet/külföldi tapasztalatszerzés

A SPAR Austria AG tulajdonosi körébe tartozó magyarországi SPAR működését a szlovéniai, olaszországi és horvátországi SPAR-szervezetekkel együtt az Austria SPARInternational AG (ASPIAG) koordinálja. A SPAR munkavállalói részére külföldi gyakornoki programot is szervez, melynek során a pályázatot elnyert kollégák tapasztalatszerzés céljából néhány hetet a SPAR Ausztriánál tölthetnek.

karrier

Felelősséggel a munkatársakért!

A SPAR Magyarország Kft. az ország egyik legnagyobb munkaadójaként kiemelten kezeli munkatársai minőségi képzését és értékeli hűségüket.

karrier

SPAR Karrier iroda

Keresd fel irodánkat, ahol munkatársaink a személyes elbeszélgetés alatt részletes információt adnak meghirdetett pozícióinkról és a felvételi folyamat menetéről. Megismerheted a SPAR Magyarország Kft. trainee és gyakornoki programjait és karrierlehetőségeket. Személyesen is leadhatod pályázatod központi-, logisztikai- és a hálózatban meghirdetett állások bármelyikére. A jelentkezés során, egyeztetve a pályázóval, ügyelünk arra, hogy a leendő munkavállalónk a számára megfelelő pályázatra adhassa le jelentkezését.

Cím:
Pávaház; Budapest IX. ker. Mester u. 30-32.

Nyitvatartás:
H: 08:00-18:00
K-Sz-Cs: : 08:00-16:30
P: 8:00-14:00