További engedélyek szükségesek

Kedves Vásárlónk!

Köszönjük folyamatos támogatásodat és hűségedet, amit egy újabb nagyszerű lehetőséggel hálálunk meg neked.

Örömünkre szolgál, hogy a JBL nagy sikerű partnerünkként tér vissza SPAR és INTERSPAR üzleteinkbe.

Több mint 75 évnyi szakmai tapasztalattal, a JBL termékek készen állnak, hogy kiváló hangzást nyújtsanak vásárlóink számára.
Hűségpromóciónk széles választékában megtalálhatóak a legjobb minőségű fül-és fejhallgatók, hangszórók, és - új termékkategóriaként - hangprojektor is. Egyszerű használat és magas minőség.

Tapasztald meg te is a JBL zenei élményt!

Promócióban résztvevő termékek

A pontgyűjtés menete

 

  • Vásárolj 2023. május 18. és 2023. augusztus 9. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR Partner vagy SPAR market áruházakban!
  • Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.
  • Gyűjts össze 20 db hűségpontot és megvásárolhatod a 12-féle JBL termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron.
  • Vásárláshoz add le a szükséges 20 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékekkel vagy termékkártyával együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.
  • A hűségpontok gyűjtése 2023. május 18-tól 2023. augusztus 9-ig tart. A hűségpontok beváltása 2023. május 18. és 2023. augusztus 13. között az árukészlet erejéig tart.
  • A JBL SB370 soundbar és a JBL Xtreme 3 hangszóró kizárólag az INTERSPAR üzletekben, valamint a kiemelt SPAR és SPAR partner üzletekben elérhető. A kiemelt üzletek listáját itt találod.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 20 db pont beragasztásával. A kedvezményes ár eléréséhez szükséges pontmennyiséget az adott termék mellett találod. A hűségpontok készpénzre nem válthatók, és csak ezen akcióban használhatók fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 20 db pont ragasztható be. A hűségakcióban résztvevő JBL termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak. A hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett! A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. A hűségakció nem érvényes a SPAR express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shopban történő megrendelés és drive-in átvétel esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség. A fotók illusztrációk.

Heti extra pontos akciós termékek

Érvényes: 05. 25 - 05. 31.

Ne maradj le további hűségakcióinkról, 
iratkozz fel hírlevelünkre! ✉️