Pontgyűjtés:
2023.02.09. - 2023.05.10.

Pontbeváltás:
2023.02.09. és 2023.05.14.
között az árukészlet erejéig.

KEDVES VÁSÁRLÓNK!
 

1925-ben a cég alapítójának, Burghardt Vossen-nek az az ötlete támadt, hogy az akkoriban luxus terméknek számító, csúcsminőségű frottír törölköző terméket mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé alakítsa.

A VOSSEN közel 50 éve gyárt csodálatos minőségű törölközőket Ausztriában. A cég nagyra értékeli a minőséget, az innovációt, a nemzetközi dizájnt és a fenntarthatóságot. A VOSSEN termékek minőségüket és egyediségüket egy forradalmi gyártási folyamatnak köszönhetik: az AIRpillow technológiának.

Ma a vállalat kiváló minőségű törölközőit, fürdőköpenyeit és fürdőszobaszőnyegeit a világ számos országába exportálja és most elérhetővé tesszük neked is legújabb hűségpromóciónk keretén belül. A VOSSEN márkával együtt hiszünk abban, hogy ezzel a csodálatosan színes kollekcióval szebbé tehetjük a mindennapokat és egyes VOSSEN termékkel egy kis puha, tapintható energiát adhatunk át neked.

Most extrán jutalmazzuk hűséged: minden termék csomagolásának belső oldalán ajándék 100 euró értékű Connex utazási utalványt találsz, melyet több száz hazai és nemzetközi hotelben szállásfoglalás esetén tudsz felhasználni a megadott feltételek mellett.

A HŰSÉGED JUTALMAZVA VAN!

Minden VOSSEN hűségtermékhez egy 100 euró értékű ajándék utazási utalvány tartozik a termék csomagolásában, amelyet mintegy 100 wellness szállodában válthatsz be Európa-szerte. Tehát gyűjtsd a pontokat, váltsd be őket és élvezd a VOSSEN wellness termékeket! Az utazási utalvány beváltható: a Connex partnerszállodák rövid idejű üdülési csomagjaira. Az utazási utalvány teljes egészében beváltható az akcióban részt vevő Connex partnerszállodák valamelyik 2 fős rövid idejű üdülési csomagjának foglalásánál. Az ajánlatok az utalvány azonosítószámának megadásával a www.connexservice.com/vossen oldalon érhetők el. 

A foglalás és a beváltás kizárólag a Connex Ügyfélszolgálati Központján keresztül történik, közvetlenül a szállodában az utalvány beváltására nincs lehetőség. Foglalásonként csak egy utazási utalvány használható fel. Az utazási utalvány készpénzre nem váltható, valamint a már meglevő foglalásokba nem számítható be. A beváltás a www.connexservice.com/vossen internetes oldalon közzétett érvényességi rendelkezéseknek megfelelően történik. Ezt az ajándék utazási utalványt a VOSSEN marketingkampánya keretében bocsátottuk ki. Az utalvány beválthatósági ideje nem meghosszabbítható.

MEGNÉZEM AZ AJÁNLATOKAT! BEVÁLTÁSI FOLYAMAT LÉPÉSEI, FONTOS INFORMÁCIÓK

A PONTGYŰJTÉS MENETE

Vásárolj 2023. február 9. és 2023. május 10. között bármelyik SPAR, INTERSPAR, CITY SPAR, SPAR Partner vagy SPAR Market áruházban!
Minden elköltött 1.000 Ft vásárlás után 1 db hűségpontot adunk, amelyet a pontgyűjtő füzetbe ragasztva gyűjthetsz.
A megjelölt termékek vásárlásával extra hűségpontokhoz juthatsz.
Gyűjts össze 10 db hűségpontot és megvásárolhatod a 13-féle VOSSEN termék egyikét a feltüntetett kedvezményes áron!
Vásárláshoz add le a szükséges 10 pontot tartalmazó gyűjtőfüzetet a kiválasztott termékkel együtt a pénztárnál, és kollégáink azonnal érvényesítik a kedvezményt.
A hűségpontok gyűjtése 2023. február 9-től 2023. május 10-ig tart. A hűségpontok beváltása 2023. február 9-től az árukészlet erejéig, de legkésőbb 2023. május 14-ig tart.

A külön pontgyűjtő füzetekbe beragasztott pontok nem vonhatók össze. 1 db pontgyűjtő füzettel 1 db termék vásárolható meg a feltüntetett kedvezményes áron, 10 db pont beragasztásával. A kedvezményes ár eléréséhez szükséges pont mennyiségét az adott termék mellett találod. A hűségpontok készpénzre nem válthatók és csak ezen akcióban használhatóak fel. A gyűjtőfüzetbe érvényesen 10 db pont ragasztható be. A hűségakcióban résztvevő termékek hűségpontok nélkül is megvásárolhatóak, a hűségpont nélküli árakat keresd a termékek mellett!

A részletes részvételi szabályzat megtalálható a www.spar.hu weboldalon és a hűségakcióban résztvevő áruházakban. Javasoljuk, hogy hűségpontjaidat folyamatosan váltsd be, és ne halaszd az akció végére az összes termék megvásárlását! A hűségakció nem érvényes a SPAR Express és DESPAR üzletekben. A SPAR Online Shopban történő megrendelés és a drive-in átvéte esetében hűségpontkiadásra és beváltásra is van lehetőség. A fotók illusztrációk.

Heti extra pontos akciós termékek

Érvényes: 03. 23 - 03. 29.

 

Ne maradj le hűségakcióinkról, iratkozz fel hírlevelünkre!